59 900 000 Ft
739,5 E Ft/m2
59,9 M Ft
739,5 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó 3 szobás lakás Erzsébetvárosban, Budapest, Dózsa György út

81  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
felújítandó
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó világos, 80 nm-es, 2+fél szobás lakás a Városliget szomszédságában!

Kisgyermekes családok számára ideális lehetőség! Az első emeleti lakás egy rendezett belső kerttel rendelkező házban található, ahol homokozó, mászóka, ping-pong asztal és padok, valamint kreatív falfestés várja az ott lakókat. A lakás felújítandó, de rengeteg lehetőséget kínál.

A lakás körbejárható, két bejárattal rendelkezik, és nagy belmagasságú helyiségekkel bír. A belső nagyobb szobában egy takarékos cserépkályha is található, amely kellemes meleget biztosít. A hatalmas ablakokon keresztül árad be a napfény, amely a lakás minden zugát beragyogja.

A konyha és a félszoba világos, zöld belső udvarra néző kilátással. A fürdőszoba lichthofra nyíló ablaka biztosítja a természetes szellőzést. Emellett külön WC, kamra, és egy tágas előszoba is része a lakásnak.

Az elhelyezkedése tökéletes: az új Néprajzi Múzeum, a Magyar Zene Háza és egy hatalmas mélygarázs mindössze pár lépésre található. A közlekedés kiváló, minden sétatávolságra van (busz: 30, 30A, 230; troli: 70, 74, 75, 79; éjszakai busz: 979).

A közös költség mindössze 21.000 Ft/hó, amely a vízhasználatot is tartalmazza.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, tekintse meg személyesen is!

hirdetés
© 2018