239 000 000 Ft
2 M Ft/m2
239 M Ft
2 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Belső-Ferencvárosban, Vámház körút, 5 szobás

121  m2 alapterület
5 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Luxus, 5 szobás Airbnb ingatlan eladó a Lónyay utcában – Páratlan lehetőség befektetőknek!

Kedves Érdeklődő! Eladásra kínálunk egy teljes körűen felújított, 5 szobás ingatlant a Lónyay utcában, Budapest belvárosának szívében. Az ingatlan jelenleg is sikeresen üzemel Airbnb-ként, és akár 15 fő kényelmes elhelyezésére is alkalmas. A 7 évvel ezelőtti felújítás során az ingatlan új nyílászárókat, modern burkolatokat kapott, és kialakításra került egy külön vendég blokk is, mely maximális kényelmet biztosít a vendégek számára.

A lakás 3 külön fürdőszobával és 5 külön nyíló szobával rendelkezik, ami nemcsak luxus érzetet kelt, de kiváló befektetési lehetőséget is kínál. Az épület egyedülálló előnye, hogy a lakáshoz tartozik az egyetlen erkély, amely még különlegesebbé teszi az ingatlant.

Az ingatlan elhelyezkedése tökéletes: a Duna közelsége, a kiváló tömegközlekedés és a belvárosra jellemző szórakozási és bevásárlási lehetőségek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a turisták számára ideális választás legyen. A jelenlegi tulajdonos az összes foglalást és vendéget szívesen átadja az új tulajdonosnak, így a vásárlás után azonnal folytathatja a sikeres üzemeltetést.

Ez az ingatlan kiváló választás befektetőknek és azoknak, akik kompromisszumok nélkül szeretnék élvezni a nagy, kényelmes családi otthon és a belvárosi életérzés előnyeit. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Kérdés esetén vagy megtekintés céljából keressen bizalommal!

hirdetés
© 2018