126 000 000 Ft
1,4 M Ft/m2
126 M Ft
1,4 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest, IX. kerület cím nincs megadva

91  m2 alapterület
4 szoba
tégla építésű
Új építésű
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó tetőtéri duplex lakás liftes házban a Ferenc térnél, 9.kerületben, a belváros szomszédságában!

Kivételes lehetőség! Eladó egy 2004-ben épült, új építésű liftes házban található, tetőtéri duplex lakás első tulajdonostól. A lakás bruttó 99 nm-es (nettó 79 nm), két szinten helyezkedik el, kiváló műszaki állapotban.

Az alsó szint DK-i fekvésű, napfényes, csendes, 8 nm-es erkéllyel, és a belső kertre néz. A felső szint ÉNY-i fekvésű, lenyűgöző panorámával a Ferenc térre, továbbá mindkét szinten számos ablak biztosítja a világosságot. A lakás két bejárattal rendelkezik, így a felső szint igény szerint szeparálható.

A lakás 10 évvel ezelőtt teljes felújításon esett át, a burkolatoktól a gépészetig minden megújult, azóta csak tisztasági festésre van szükség. A 4 szobás lakásban amerikai konyhás nappali, előszoba, és 2 fürdőszoba található, az egyik zuhanyzós, a másik két személyes fürdőkáddal.

Kiemelkedő minőségű jatoba fa parketta, álmennyezet LED világítással, Hansgrohe szaniterek, Miele páraelszívó, 82 db fali konnektor (10 High-End Hifi számára), és új Gree klímák is a lakás részei. A biztonságról 6 ponton záródó bejárati ajtó gondoskodik.

Alacsony rezsiköltségű ingatlan, amely azonnal költözhető. Opcionálisan nagy teremgarázs beálló (10 millió Ft) és 12 nm-es tároló (7 millió Ft) is vásárolható hozzá.
M286139
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018