80 000 000 Ft
1,2 M Ft/m2
80 M Ft
1,2 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest eladó lakás, Újlak, Repkény utca, 65 négyzetméteres

65  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan a II. kerületben, Újlak és Szemlőhegy határán, csendes mellékutcájában található, kellemes kisvárosias környezetben. A környék közlekedése infrastruktúrája kiváló. Gépkocsival könnyen megközelíthető, de a közeli Bécsi úton, és a Lajos utcában több villamos/buszjárat is közlekedik (17, 19, 41-es villamos és a 29, 111, 9, 109, 65, 165-ös busz), melyekkel vagy Óbuda központjához, a Flórián térhez, vagy Buda főbb csomópontjaihoz érhetünk el (Margit híd budai hídfő, Batthyány tér, Gellért tér, stb.). A néhány sarokra lévő Kolosy üzletházban sokféle üzlet és szolgáltatás áll a rendelkezésünkre, és a néhány villamosmegállónyira lévő Flórián üzletház, vagy a Bécsi úti Stop Shop is kiváló vásárlási lehetőséget kínál. Az itt lakók pihentető sétákat tehetnek a csendes, hangulatos mellékutcákon, a Bécsi út forgalomcsillapított részén, de a közeli Amfiteátrum és a Dunapart is jó kikapcsolódást biztosít. Kicsit hosszabb túrával a Hármashatárhegy is megközelíthető. Sportolásra a közeli Panoráma Sportközpont is jó lehetőségeket kínál. Éttermek, szórakozóhelyek tucatja érhető el gyalogosan rövid idő alatt. Iskolák, orvosi rendelő, gyógyszertár, mind-mind található a közelben. A környék tiszta, jó levegőjű, hangulatos sétákra is kiválóan alkalmas.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, sátortetős épület a múlt század közepén épült, négylakásos, sátortetős épület. A házban minden szinten egy lakás kapott helyet. Az épület karbantartott, a tető 2023-ban került felújításra, míg a víz főnyomócső 2024-ben újult meg. A ház alsó szintjén egy lakás, valamint a tárolók kaptak helyet. A ház mögötti gondozott kert közös használatú.
LAKÁS JELLEMZŐI:
Az eladásra kínált ingatlan az épület félemeletén található és a lépcsőházból nyílik. Megújult már a víz- és csatornacső, de az elektromos vezetékek cseréje is megtörtént már. Megújultak a hidegburkolatok is és a konya is kb. 10 éve, azóta is kitűnő állapotban vannak. A szaniterek két éve kerültek beépítésre. A lakás azóta részlegesen volt csak használatban, nagyon szép állapotban van.
A bejárati ajtón belépve az előszobába érünk, ahonnan jobbra a konyha, fürdő, balra a nagyszoba, míg egyenesen a kisebb közelíthető meg. A konyha használatát kamra is segíti. Itt a konyhában került kialakításra a mosógép csatlakoztatási lehetőség is. A fürdőben nagyméretű zuhany szolgálja a kényelmet, ezen kívül mosdó, WC található benne és a kazán is itt kapott helyet. A lakás egyik nagy előnye, hogy minden helyisége ablakos, így kényelmesen, jó szellőztethető. A kisebb szobához kapcsolódó erkély a ház zöld kertjére néz, tökéles egy-egy fárasztó nap utáni pihenésre. A nagyteljesítményű klíma az előszobában van, így szükség esetén az egész lakást le tudja hűteni. A lakás akár alakítható, a konyha áthelyezésével még egy jó méretű szoba is megvalósítható.
A lakás jól berendezhető, hangulatos terekkel várja új lakóját. Akár azonnal költözhető, jelenleg nem lakott.
LAKÁS MÉRETEI:
A lakás alapterülete 65nm. A szobák 26,5nm és 14,5nm nagyságúak, az erkély 1,8nm, míg a konyha 8,9nm.
Belmagasság: 3m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:
A fűtést és a meleg vizet kombi cirkókazán biztosítja. Az elhasznált víz mennyiségének mérésére külön vízóra nem került még felszerelésre, de a lehetőség adott rá. A nyílászárókon redőny, roló is segíti a kívánt hőmérséklet elérését. Kiépített a riasztórendszer is.
KÖLTSÉGEK:
A közös költség 29eFt, amely magában foglalja jelenleg még a korlátlan vízfogyasztást is, a közös képviselő, takarítás, szemétszállítás díját és a felújítási alapot. A fűtés és a többi közmű költsége egyéni igény szerint alakul, az eddigi használat mellett alacsony fogyasztással volt komfortosan üzemeltethető a lakás.
TÁROLÓ:
A lakáshoz a ház alsó részében egy kiválóan használható, zárható, száraz tárolóhelyiség tartozik, amely 6,6nm
PARKOLÁS:
Parkolni az utcán lehet fizető övezetben, kényelmesen, illetve a közeli környéken több zárt parkolóban is van beálló-bérlési lehetőség. Kerületi lakosoknak éves parkolómatricával szinte ingyenes a parkolás.

Irányára: 80 MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

hirdetés
© 2018