45 000 000 Ft
1,3 M Ft/m2
45 M Ft
1,3 M Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, Vízivárosban, 36 négyzetméteres

36  m2 alapterület
1 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

KERTKAPCSOLATOS STUDIÓLAKÁS, KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉSSEL ELADÓ!

Budapest II. kerület, Víziváros egyik méltán kedvelt utcájában, eladó ez a 36 nm-es, déli tájolású stúdiólakás közvetlen kertkapcsolattal.

> SZUPER CSENDES
> KERTKAPCSOLATOS
> EGYTERŰ STÚDIÓLAKÁS
> DÉLI TÁJOLÁS
> CSENDES UTCA
> KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉS


Ideális:
> Ifjú pároknak.
> Befektetőknek.


A lakás és a kert:

A lakás egy nagy, több mint 30 nm-es szobából és egy kicsi fürdőszobából áll. A nagy szobát egy oszlop osztja ketté: konyha?étkező?nappali ill. hálószoba?gardrób részekre. A lakás utcaszint felől nézve alagsori (ebbe az irányba nincs ablak), a kert felől nézve földszinti, így teljes mértékben földszinti lakásnak hat. A madárcsicsergéses kert pár éve lett rendbe téve.


A lakás és a ház állapota:

A lakás 2008-ban felújításra került, új hőszigetelő műanyag ablakokat, redőnyöket és bejárati ajtót kapott. A terasztetőt kb. 10 éve lett építve. A lakás felszereltsége: gázkonvektoros fűtés, elektromos bojler, mosógép, mosogatógép, elektromos főzőlap és sütő, beépített hűtőszekrény. A társasház 1930-as években épült és 10 lakás található benne, lift nincs.


A környék:

A környék az elmúlt tíz évben folyamatosan megújult: a Széll Kálmán tér felújítása, a Mechwart liget rendezése, a Millenáris Park kibővítése után 2022-ben a Széna teret újították fel.


A közlekedés:

A lakás közlekedési kapcsolatai kiemelkedően jók. A Széll Kálmán téri metróállomás és az éjjel-nappal közlekedő 4-6-os villamos valamint számtalan buszmegálló pár perces sétatávolságra található. A parkolás a ház előtt, közterületen, jelképes éves díjért lehetséges.


Infrastruktúra:

Bölcsőde az utcában, két óvoda és három iskola a közelben, illetve rengeteg játszótér.
Non-stop ABC a sarkon, Lidl 300 méterre, Fény utcai piac és a Mammut pár percre.

A közelben a sportok szerelmesei is megtalálhatják a számításukat: bicikliút a szomszéd utcában halad, edzőterem és falmászóterem 3 percre, a Marczibányi téri sportközpont, teniszpályák, focipályák és futópálya 7 perc sétányira, a Margitsziget két megálló villamossal. Télen a Széna téren működik a Budai Jégpálya.

Kulturális és szórakozási lehetőségek tárháza várja az ideköltőzőket: Nemzeti Táncszínház, Jurányi, Átrium, Mammut mozi, játszóház 500 méteren belül.

CSOK-Hitel és jogi ügyintézés az irodában. Az OTP Csoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Cégünk digitális rendszerrel dolgozik már közel 5 éve, így akár online, személyes találkozó nélkül is zökkenőmentesen vásárolhatja meg a kiválasztott ingatlant! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízing konstrukciót, állami támogatásokat, lakás-takarékpénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében is. Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal akár hétvégén is.

Referenciaszám: M285181

hirdetés
© 2018