84 900 000 Ft
943,3 E Ft/m2
84,9 M Ft
943,3 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás Budapest, Gellérthegy, Alsóhegy utca, 3 szobás

90  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
Közepes állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

RITKASÁG a Gellérthegyen! 3 szobás lakás, terasz-kertkapcsolatos, saját önálló garázs és tárolóval! Átalakítás után akár nappali+4 külön hálós vagy akár két külön bejáratú lakásra bontható!
CSAK IRODÁNKON KERESZTÜL ELÉRHETŐ AZ INGATLAN!!!

I.kerület Alsóhegyi lépcső közelében, 90nm-es, 3 szobás lakás eladó! A lakás keleti tájolásnak köszönhetően egész délelőtt-napközben, kifejezetten világos-napsütötte! (A lakáson 8db ablak felület van a belső zöldkert irányába!) Lakáson belül felújításra került a bejárati ajtó és új hang és hőszigetelt ablakok, fűtése konvektor! A konyha és fürdőszoba is ablakos!

Átalakítás után lehetőség van kialakítani egy amerikai konyhás-nappalit + akár 4 különnyíló hálószobás ingatlant, de lehetőség van két darab 45nm-es külön bejárattal rendelkező lakásra bontani a 90nm-t! Bármelyik megoldás egyedivé teszi a lakás értékét, mivel így egy remek befektetés lehet, akár rövid vagy hosszútávú bérbeadás mellett!

A társasház jó állapotú az elmúlt időszakban a tető felújítás valósult meg, de folyamatosan karbantartott az épület!

A lakáshoz pinceszinten tartozik két darab tároló, ami benne van a vételárban!
Illetve van egy külön saját tulajdonban lévő garázs, ami elektromosan nyitható, közvetlen utcafrontról lehet beállni! A garázs vételára 14Mft! (Opciósan megvásárolható a lakáshoz, bár már házon belül is több jelentkező van! Ezen a területen ritka a külön garázshely, így érdemes ezt mérlegelni!)

A lakás több célú felhasználásra is alkalmas, ideális családok (idősebb-fiatalok) részére!
Lehetőség van két lakásra bontani, így akár két generáció együttélésre is van lehetőség, de egy remek befektetés is lehet, mivel gyorsan és magas bérleti díjak mellett, bérbe adható!
És végül akár irodának vagy rendelőnek is ideális az adottsága!

A lokáció, közlekedés kiváló, mivel gyorsan elérhető a főbb közlekedési útvonalak, óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek, rengeteg park-játszótér a közelben!

Egy biztos én látom az ingatlanban a potenciált….kérem nézze meg Ön is ezt a remek ajánlatot, nem fog csalódni, ne maradjon le eme lehetőségről!

  • CSOK igényelhető
  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)
  • keleti tájolás
  • Épület emelet: magasföldszint
  • Épület szint: 2. emelet
  • terasz: 6 m2
  • parkolás garázs
hirdetés
© 2018