39 000 000 Ft
565,2 E Ft/m2
39 M Ft
565,2 E Ft/m2

Eladó lakás
Szeged lakás eladó, Bálint Sándor utca, 2+1 szobás

69  m2 alapterület
2 és fél szoba
panellakás
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladóvá vált egy jól elrendezett, 10. emeleti panel lakás a Rókusi körúton, amely kiváló infrastruktúrával rendelkezik és a közelben található nagy Tesco valamint a Pláza nyújt remek bevásárlási és szórakozási lehetőségeket! A társasházban rendezett, tiszta lépcsőház van, és a lift felújítása is már megtörtént. A lakóközösség jó, az épület közvetlen környezetében ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre, valamint közös tároló is tartozik hozzá az ingatlannal megegyező szinten.



A lakás tágas és világos terekkel várja új tulajdonosát, lehetőséget biztosítva arra, hogy valóban otthonra találjon benne. A panorámás kilátás minden évszakban lenyűgöző látványt nyújt, így garantált a pihentető környezet mindennapjaiban. Az ingatlan jellegéből adódóan ideális választás lehet azok számára, akik szeretik a város lüktetését, de mégis nyugalomra vágynak.

A lakás maga a következő jellemzőkkel rendelkezik:
- 2 különálló, teljes értékű szoba és egy fél szoba
- 2,8 nm-es, redőnnyel felszerelt erkély
- Távfűtés alacsony átalány díjjal
- a lakásban található konyha, wc, fürdőszoba és külön kamra is

Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, hogy saját otthonát igényeire szabva alakíthassa ki. Az ingatlan elhelyezkedése és a különálló szobák lehetőséget kínálnak albérleteztetésre, így ideális választás befektetők, egyetemisták, de nagyobb családok számára is! Ha felkeltette érdeklődését ez a napfényes, panorámás lakás, keressen bátran további információkért és megtekintésért.

hirdetés
© 2018