29 900 000 Ft
415,3 E Ft/m2
29,9 M Ft
415,3 E Ft/m2

Eladó lakás
Enying 2 szobás lakás eladó

72  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó, Enying kedvelt környékén eladó egy 72 nm-es lakás, 2 óriási szobával, saját garázzsal, és tárolókkal, 12 nm-es fedett terasszal.2023-ban a lakás saját teraszát lefedték, virágokkal, kellemes zöld pihentető hangulatban élvezhető nyárestéit, barátokkal, vagy egyedül feltöltődhet egy fárasztó nap után.A ház tégla építésű, régi polgári stílusú, vastag fallal ellátott ház, amely 4 lakásból áll.2020-ban lett műanyag nyílászárók és légkondicionáló beépítve (hűtő-fűtő), fürdőszoba felújítva és nagyon jó fényviszonyokkal, kis rezsivel.Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal további információkért.
Enying tökéletes hely azok számára, akik a város zajától távol, de mégis a civilizáció közelében szeretnének élni. Az itt elhelyezkedő ingatlan nem csak otthonként, de befektetésnek is kiváló választás lehet. Ha Ön egy csodálatos helyen keresi álmai otthonát, ne keressen tovább. Forduljon hozzám bizalommal, és tegyük meg az első lépést abba az irányba, ami az Ön új otthonához vezet.

Enying kedvező elhelyezkedése miatt egyre népszerűbb választás az otthon keresők körében. A város közelében található a Balaton, ami a nyári szezonban kiváló kikapcsolódási lehetőséget biztosít. Az infrastruktúra kiépített; az oktatási, egészségügyi, vásárlási és szabadidős létesítmények könnyen elérhetőek.

Az ingatlan azon kevés ritkaságok egyike, ahol a modern kényelem és a régi korok hangulata tökéletes összhangot alkot. A belső terek tágasak és napfényesek, így mindenki megtalálhatja a számára ideális helyet akár pihenésre, akár munkavégzésre. A kert gondozott, tele virágokkal és zöld növényzettel, ami nem csak szemet gyönyörködtető, de a pihenésre és kikapcsolódásra vágyóknak is ideális.
Eladó egy teljes közműves karbantartott, tágas nyaraló Enyingen, Fejér megyében, amely a 8130-as postai irányítószámhoz tartozik. Ez a polgári ház lakóingatlanként is tökéletes választás lehet azok számára, akik csendes, nyugodt környezetben szeretnék élvezni az életet. A tégla építésű ingatlan gázkonvektoros és cserépkályhás fűtéssel büszkélkedik, ami otthonossá és meleggé varázsolja a helyiségeket a hidegebb hónapokban.

hirdetés
© 2018