39 900 000 Ft
1,1 M Ft/m2
39,9 M Ft
1,1 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest lakás eladó, Alsórákoson, 1+1 szobás

38  m2 alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Budapest 14. kerületének (Alsórákos) csendes, zöldövezeti részén egy JÓ ÁLLAPOTÚ, 1+1 félszobás, földszinti lakás. A 4 szintes csúsztatott zsalus épület szigetelt, folyamatosan karbantartott, a lakásokhoz tároló tartozik (kerékpár is kényelmesen elhelyezhető benne). A parkolás ingyenes.
A műanyag ablakok hő- és hangszigeteltek, valamint redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. Ajtaja több ponton záródó biztonsági ajtó A vételár magában foglalja a beépített bútorokat: gardrób, konyhabútor, fürdőszobaszekrények, könyvespolc, kamrapolc.
A lakást az elmúlt 10 év során felújították (vezetékcsere, nyílászárók, burkolatok cseréje beépített szekrény kialakítása megtörtént). A lakás tulajdoni lap szerint 1 szobás, de leválasztottak egy háló/dolgozó szobát, a beépített íróasztal és szekrény akár maradhat is.
A rezsi rendkívül alacsony, a fűtés költség mindössze 5900 Ft havonta. A közös költség: 11700 Ft.
A közlekedés kiváló! Sétatávolságra 74-es troli, 5-ös busz, M1 metro, 32-es busz, így a belváros könnyen és gyorsan elérhető. A közelben: óvoda, iskola, posta, minimarket, Spar, szépségszalon, kávézó, fagyizó.
Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot (BÁRMIKOR HÍVHAT)!
Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi és hitelügyintézői közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.
Azonosító szám: M286252

hirdetés
© 2018