106 920 000 Ft
990 E Ft/m2
106,9 M Ft
990 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest eladó lakás, Angyalföld, Üteg utca, 108 négyzetméteres

108  m2 alapterület
4 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó a XIII. kerület szívében, egy neobarokk stílusban épült, 108 nm-es, 3 szoba + hallos lakás, amely kivételes adottságokkal rendelkezik.

A saroképület déli, délkeleti és keleti tájolásának köszönhetően a lakás napfényben úszik, és egy zárterkély is tartozik hozzá, amely télikertként, vagy akár reprezentatív teázós-kávézós helyként is használható.
A lakás tágas terekkel rendelkezik, a szobák egybenyithatók, de külön bejáratúak is, a 16 nm-es étkezős konyha és a nagy hall pedig tovább növeli a lakás komfortját.

Az ingatlan néhány éve felújításon esett át, amely a kémény bélelésére és a vezetékek cseréjére is kiterjedt, így jó állapotú és kedvező fenntartási költségekkel rendelkezik. A cirkófűtés biztosítja a meleget, és minden mérő egyedileg szabályozható. Az ingatlan alakítható, akár 4 hálószoba is kialakítható, így számos lehetőséget rejt magában.

Ez a különleges lakás ideális választás lehet orvosi rendelőnek, ügyvédi irodának, jóga stúdiónak, vagy kiadásra (rövid- és hosszú távra egyaránt), de nagyobb család számára is tökéletes otthont nyújthat. Központi elhelyezkedése miatt, a Lehel téri metrómegálló mindössze 3 perc sétára található.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hívjon bizalommal a hét bármely napján, és tegyen ajánlatot!

hirdetés
© 2018