47 900 000 Ft
811,9 E Ft/m2
47,9 M Ft
811,9 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, 59 négyzetméteres, 2 szobás

59  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

XIII. kerület GÖNC ÁRPÁD VÁROSKÖZPONTBAN, eladó ÁRON ALUL egy 59 nm-es, 3. emeleti, 1+1 szobás, NAGY ERKÉLYes, gáz-cirkós, KLIMATIZÁLT, TEHERMENTES lakás. Az ár részét képezi a modern, beépített konyhabútor.

A lakás remek elrendezésű, előszobás, NAGY HÁLÓSZOBÁS (14 m2) ahol KÉNYELMESEN EL LEHET FÉRNI, továbbá a lakásnak saját GARDRÓBja/tárolója is van (2,5 m2 önálló, külön helyiség, mely az előszobából nyílik).

A lakás egy remek helyen épült, rendezett társasházban található. A társasházban diszpécser szolgálat is működik 0-24 órában, illetve éjjel az őrzésről BIZTONSÁGI ŐR gondoskodik.

Közös költség: 10.000 Ft/hó.

Az utca CSENDES, BARÁTSÁGOS. Közelben találhatók ÉTTERMEK, kávézok, BOLTOK (ALDI, Spar, Lidl), bankfiókok, illetve kórház is. Egy gyors bevásárlás, ebéd vagy ügyintézés sem lehetne egyszerűbb, hiszen a társasház földszintjén egy élelmiszer üzlet és több étterem is helyet kapott, a XIII. Kerületi Kormányablak pedig a Teve utca sarkán van.

Az aktív életmódot szerető vevők igényét is teljes egészében kiszolgálja, mert a közelben található a MARGIT SZIGET és a DUNA-PART.

REMEK KÖZLEKEDÉS
2-3 perc sétára található a 3-as METRÓ és az 1-es VILLAMOS Gönc Árpád városközponti (Árpád-hídi) megállója, valamint az Észak-pesti VOLÁN buszpályaudvar. A belváros pár perc alatt elérhető és a Váci úti irodaházak közelsége is tovább növeli a lakás értékét.

A KÖRNYÉK AHOL AZ ÁRAK AZ EGEKBE SZÁLLNAK
A lakástól pár perc sétára megnyíló új AGORA városközpont irodáinak, üzleteinek, trendi éttermeinek, kávézóinak, valamint duna-panorámás magasteraszainak és minden igényt kielégítő szolgáltatásokban gazdag közösségi tereinek köszönhetően tovább emelkedik. Az épületegyüttes központi részén egy kiülős teret , agorát alakítanak ki, amellyel egy új, modern, London belvárosát idéző nyüzsgő találkozópont jön létre fővárosunk életében.

  • CSOK igényelhető
  • komfortos
  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Tulajdonostól
  • Épület emelet: 3.
  • Épület szint: 9. emelet
  • erkély
hirdetés
© 2018