272 500 000 Ft
2,5 M Ft/m2
272,5 M Ft
2,5 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest eladó új építésű lakás

109  m2 alapterület
4 szoba
tégla építésű
Új építésű
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

XI. Sasad felső részén, csendes mellékutcában, de már egészen közel a XII. ker.-hez, LIFTES házban, ELADÓ egy ÚJÉPÍTÉSŰ PENTHOUSE lakás!

Legmodernebb, építőiparban használt technológia alkalmazása a nyugodt, környezetkímélő jövőért! Panasonic levegő-hőszivattyús plafon hűtés-fűtés rendszer, napkollektor, SMART HOME megoldások!
A 3 rétegű üvegezés és 18 cm hőszigetelés biztosítja a magas szintű energiahatékonyságot, energia besorolása közel nulla. A lakásokhoz többek között elektromos redőnyök, biztonsági kamera rendszer, interneten vezérelhető hőmérséklet szabályozás és videó kaputelefon tartozik, a kert parkosított és öntöző rendszerrel kiépített.

2026. I. negyedévben megvalósuló négylakásos társasházban 60 és 135 nm közötti lakások leköthetők!

Kizárólag Sasadon és környékén tevékenykedő építőipari vállalkozás, legújabb ingatlan fejlesztése.
Az elmúlt húsz év alatt 24 társasház valósult meg, amelyeket referenciaként is be tudunk mutatni.
Megbízható szakmai és biztonságos jogi háttérrel rendelkező, saját neve alatt építő magyar tulajdonú cég, amely a legmodernebb technológiákat és anyagokat alkalmazva az elérhető legmagasabb, prémium minőségben kivitelezi minden projektjét.

A meghirdetett PENTHOUSE lakás 4 lakásos társasház viszonylatban igen ritkán megvalósuló szobaszámmal, Nappali + 3 hálószobával bír, melyhez 2 fürdőszoba is ki lett alakítva, az egyik a szülői hálóhoz közvetlen kapcsolódik, a másik, a 2 távolabb eső szobákhoz. A kényelmet egy külön vendég wc kialakítása is elősegíti. A nappali-konyha kapcsolata a mai modern igényeknek megfelelően amerikai konyhás kialakítású, de remekül úgy lett tervezve, hogy a konyhát akár le is lehet választani a nappalitól, aki a hagyományosabb kialakítást preferálja. A világosságából, a benapozásából, a PANORÁMÁBÓL mit sem veszít, hisz a terasz a lakás teljes hosszában kapcsolódik a nappalihoz a konyhához és az egyik hálószobához.
A teremgarázsból közvetlenül, akadálymentesen LIFT-tel közelíthető meg a lakás! Az elektromos töltéssel rendelkező parkolóhely (+12 M Ft/db), ill. a több mint 10 nm-es tárolóhelyiség (11 M Ft) vásárlása kötelező!

Tervezett átadás: 2026. I. negyedév. A lakás az egyedi szerződésnek köszönhetően illeték mentesen megvásárolható!

  • CSOK igényelhető
  • összkomfortos
  • geotermikus
  • lift van
  • Épület emelet: 2.
  • Épület szint: 3. emelet
  • terasz
hirdetés
© 2018