85 000 000 Ft
1,2 M Ft/m2
85 M Ft
1,2 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest eladó lakás, Albertfalva, Sáfrány utca, 70 négyzetméteres

70  m2 alapterület
3 szoba
panellakás
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Kiváló állapotban lévő, prémium kategóriás 70 nm-es, 3 szobás lakás eladó Albertfalván, a Sáfrány utcában.

Az ingatlan kiváló állapotban van, így azonnal költözhető. A lakás nagy előnye, hogy egyedi mérésű távfűtéssel rendelkezik, így a fűtési költségek rendkívül alacsonyak, és azonnal érezhető a megtakarítás. Szigetelt lakás, lifttel, budai panorámával. Teljes felújításon vagyunk túl, a lakás belső szerkezete is megváltozott: egyedi, praktikus, tágas és rendkívül igényes belső kialakítás jellemzi. Domináns színei: fekete-fehér. Erkélye beüvegezett téli kert - tele balkonnövényekkel - loggia jellegű, nyáron nyitható, árnyékolható. Az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak. A nappalit és az erkélyt üvegfal választja el. A bejárat előtt 10 négyzetméter terület áll rendelkezésre, ami a tulajdonos számára még egy külső kisebb erkéllyel is rendelkezik. Klímakiállások a nappaliban és a hálószobában is megtalálhatóak.

A belső és a külső erkélyről gyönyörű kilátás nyílik a Budai hegyekre.
A környék rendkívül csendes és biztonságos, így ideális választás családosoknak és fiatal pároknak is. A közlekedés kiváló, a buszmegálló mindössze pár perc sétára található, ahonnan könnyen elérhető a belváros és a környék fontosabb pontjai. A lakás elhelyezkedése miatt a környék minden fontosabb adottsága könnyen elérhető.

A közelben található számos bolt, étterem és szórakozási lehetőség, így mindig van mit csinálni. A csendes környezet és a jó közlekedési adottságok miatt ez az ingatlan kiváló választás mindenki számára, aki szeretne egy kényelmes és biztonságos otthonba költözni. A parkolás az utcán ingyenes.
Ha kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Minden kérdésére szívesen válaszolunk, és segítünk a vásárlás folyamatában is. Bizalommal keressen minket, és találja meg az álmai otthonát!

hirdetés
© 2018