67 115 000 Ft
1,6 M Ft/m2
67,1 M Ft
1,6 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest, VIII. kerület cím nincs megadva

43  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
Új építésű
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

ELADÓ BUDAPEST VIII. kerületében egy ÚJ ÉPÍTÉSŰ, modern társasház 5. emeleti, 43 m2-es, 2 szobás lakás!

Kevés olyan társasházat ismerek BUDAPEST BELVÁROSÁBAN, aminek a tetején WELLNESS részleg működne. Ez a társasház viszont pont egy ilyen! Természetesen 0-24 órás portaszolgálattal együtt!

Lokáció
A VIII. kerület folyamatosan megújuló és fejlődő részéről van szó, a Füvészkert és a Ludovika Kampusz illetve a Semmelweis egyetem közelében.

Projekt
Ebben a saroktelken elhelyezkedő, 2 utcafrontos, belső kertes, P+FSZ+7 emelet szintszámú, 104 lakásos projektben 39-79 m2 közötti alapterületű lakások helyezkednek el. A lakások 80%-a már elkelt!
A kínálat 2 szobástól 4 szobás lakásig terjed. Az ingatlanok értékét a környéken egyedülálló kényelmi szolgáltatások is növelik: belső terek, praktikus lakások, TETŐTÉRI MEDENCE, napozó, 0-24 RECEPCIÓ, mélygarázs és tárolók, melyek a lakásokhoz opcionálisan megvásárolhatók.
Egységesen HŐSZIVATTYÚS hűtő-fűtő rendszer lett kialakítva a lakásokban, továbbá elektromos redőny fogadására alkalmas redőnytok. A wellness részlegen találunk egy medencét, egy szaunát, egy jakuzzit és egy kinti zuhanyzót is. A különleges kilátás, ami fogad minket a tetőteraszról az egyrészt a közeli magas épületek urbán hangulatának, másrészt a budai hegyek gyönyörű látványának köszönhető. Igazi különlegesség!

Lakás
Ez a lakás egy ötödik emeleti, 2 szobás, déli tájolású (a nappali ablakai és a szoba is déli fekvésű) 41 m2-es lakás, amihez egy 5 m2-es, belső udvarra néző erkély is tartozik. A lakás csendes, szép napfényes. A nappali tágas, többféleképp berendezhető, alakítható. Tökéletes választás fiatal párok, egyetemisták részére. A társasházban egyre több az igényes, külföldi egyetemista bérlő! Így befektetőknek is kiváló lehetőség. A lakás kulcsrakészen, bútorozatlanul kerül átadásra. Amennyiben érdekes lehet, berendezése megoldható!

Garázsok korlátozott számban vásárolhatók 7,5 millió Ft-ért.
A lakás megtekintése időpont foglalása után lehetséges.
M286394
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018