104 900 000 Ft
1,2 M Ft/m2
104,9 M Ft
1,2 M Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás Palotanegyedben, VIII. kerület Stáhly utca, 4 szobás

88  m2 alapterület
4 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Kedves Érdeklődő!
Figyelmébe ajánlom ezt a 2 lakássá alakított, Palotanegyed közepén, a járóköves, forgalomcsökkentett Gyulai Pál utcában lévő, 2016-ban teljesen felújított, 4 szobás lakást.
Az ingatlan 88 nm, melyből a nagyobb lakrász kb. 55 nm-es és 3 különnyíló szobából áll, míg a kisebb kb. 33 nm-es és egy amerikai konyhás nappaliból áll. A nagyobb lakásban külön fürdő és WC, illetve egy tágas konyha-étkező lett kialakítva. A lakások fűtéséről külön villanyóráról és éjszakai árammal kiegészítve elektromos cirkó gondoskodik. A kisebb lakásban a kb. 23 nm-es nappaliban egy galéria is ki lett alakítva. A lakás földszinti elhelyezkedése ellenére nagyon világos, ugyanis az ablakok irányába nincsenek magas épületek, az ablakokból látszik az égbolt... a délelőtti napfény közvetlenül besüt a lakásokba. Az ingatlant jelenleg külföldi Erasmus-os bérlők lakják... akár velük is eladó ez a kiváló, központi helyen lévő, világos lakás. A Gyulai Pál utca az Európa Belvárosa program alatt megújult járókövezett, forgalomcsökkentett, hangulatos utcácska, melyben az ingatlan szinte a Kőfaragó utca sarkánál található.

Pár 100 méter gyaloglásra van a Bulinegyedtől, a Gutenberg tértől, az Urániától és a Mikszáth Kálmán tértől, illetve számos egyetem, metrómegálló és a Nagykörút is nagyon gyorsan elérhető, ugyanúgy, mint a külföldi bérlők számára fontos belvárosi élet.

Hívjon bizalommal, ha ajánlatom felkeltette érdeklődését!

hirdetés
© 2018