64 900 000 Ft
729,2 E Ft/m2
64,9 M Ft
729,2 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest eladó lakás, Palotanegyed, Mária utca, 89 négyzetméteres

89  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
felújítandó
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Kedves Érdeklődő!
Figyelmébe ajánlom ezt a Palotanegyed közepén, a Lőrinc pap tér, Gutenberg tér és Mikszáth Kálmán tér háromszögében lévő, 2. emeleti, 89 nm-es, 2 különálló lakrésszé alakítható lakást.
A 2. emeleti, nyugati tájolású, napfényes lakás teljes felújításra szorul, de elrendezésének és korábbi, szintén lépcsőházból nyíló ajtajainak köszönhetően egy kis trükkel, ablak beáldozása nélkül ketté bontható. Ebben az esetben az egyik lakás nappali + hálószobás, míg a másik 1 stúdió lakás lehetne. Szerencsére a gázóra nem a konyhában kapott helyet, így nincs különösebb gond a konyha helyén egy közel 12 nm-es szoba kialakításával.
A környék befektetési szempontból hibátlan... a Palotanegyed közepén, csendes, járóköves, forgalomcsökkentett utcában, 1 lépésre a Krúdy utcától, a Nagykörúttól és a Rákóczi tértől, ahol éjjel-nappal közlekedik a 4-6-os villamos.
A házban SzmSz szerint nem tiltott az Airbnb tevékenység, így akár arra is lehet kérni a közgyűlés engedélyét, de Erasmus-os diákoknak vagy hosszútávú bérbeadásra is nagyon keresett ingatlanok válhatnak belőle a belvárosi élet minden előnyét nyújtani képes lokációnak köszönhetően.

Hívjon bizalommal, ha ajánlatom felkeltette érdeklődését!

hirdetés
© 2018