69 000 000 Ft
766,7 E Ft/m2
69 M Ft
766,7 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, Józsefvárosban, 90 négyzetméteres

90  m2 alapterület
4 és 5 fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

BEFEKTETŐK FIGYELEM!

Eladó Budapest egyik legjobban fejlődő kerületében, a VIII. kerületben egy teljesen felújított földszinti belső két szintes lakás a Magdolna -és a Palota negyed találkozásánál. Az ingatlan lokációja kiváló: egy sarokra a Nagykörút, ahol a 4-6-os villamost, M4-es metrót és számos bevásárlási lehetőséget is azonnal elérünk. A belváros pezsgő élete pedig egy karnyújtásnyira van.
A lakás alsó szintjén 4 szoba, konyha, 2 fürdőszoba, a felső szintjén pedig 5 szoba kerül kialakításra, összesen 90 négyzetméter alapterületen. A lakáshoz tartozik egy különálló tároló is (10 nm), amely benne van a vételárban. Az ingatlan átalakítása, felújítása jelenleg is tart, ami várhatóan 2024. októberében fejeződik be.
Az ingatlan CSAK VISSZABÉRLÉSSEL eladó!!! Az eladást követően minimum 6 ÉVRE a lakást visszabérli a volt tulajdonos, havi nettó 600.000.- forintért/1500 euróért. (A nettó bérleti díj azt jelenti, hogy a rezsit, a műszaki fenntartást és a közös költséget a BÉRLŐ fizeti, a tulajdonos ténylegesen az ígért nettó összeget kapja kézhez.) Ezzel a kalkulációval körülbelül 9 év alatt megtérül az ingatlan ára.
Amennyiben a legjobb helyen szeretné pénzét kamatoztatni, keressen bizalommal.

hirdetés
© 2018