62 900 000 Ft
1,2 M Ft/m2
62,9 M Ft
1,2 M Ft/m2

Eladó lakás
Eladó 2 szobás lakás Erzsébetvárosban, Budapest, Thököly út

53  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

EEladó fiatalos, teljesen felújított, dupla galériás lakás a Thököly úton!

Budapest központjában, a Keleti pályaudvar közelében, mindössze 5 percre az M2-es és M4-es metróvonalaktól kínáljuk eladásra ezt a 53 m²-es, első emeleti, utcai nézetű lakást. Az ingatlan 2007-ben teljes körű felújításon esett át, beleértve a villany- és vízvezetékek, valamint az összes burkolat cseréjét. 2021-ben pedig új, hangszigetelt fa nyílászárók kerültek beépítésre, így a lakás nemcsak esztétikailag, de műszakilag is kiváló állapotban van. A konyha 2020-ban kapott modern, új bútorzatot.

Az ingatlan különleges hangulatát a két galéria adja, melyek kiválóan alkalmasak dolgozószobának, hálónak vagy akár extra tárolónak. A lakás fűtéséről két gázkonvektor gondoskodik, a fürdőszobában pedig kényelmes kád található. A lakás közös költsége csupán 12.500 Ft/hó, és saját vízórával rendelkezik.

Az Airbnb-zés engedélyezett a társasház által, így befektetőknek is remek lehetőség! A barátságos lakóközösség és a rendezett anyagi háttér biztosítják a nyugodt lakhatást. A környéken minden elérhető: iskolák, bölcsődék, óvodák, üzletek, sportpályák, valamint az Aréna Pláza és a Városliget is csak egy rövid sétára található.

Ne hagyja ki ezt a kiváló ajánlatot, keressen bizalommal további információért!

hirdetés
© 2018