67 900 000 Ft
998,5 E Ft/m2
67,9 M Ft
998,5 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest, VII. kerület Murányi utca

68  m2 alapterület
1 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Panorámás álomotthon Budapest felett – Ne hagyja ki!

Ha Ön igényes otthonra vágyik, amely ötvözi a minőséget, a kiváló lokációt és a lenyűgöző panorámát, akkor ez az ingatlan tökéletes választás. Ez az otthon minden nap újabb felejthetetlen élményt nyújt a városra nyíló kilátással.

Az ingatlan jellemzői:

Könnyű megközelítés: Az épület modern hívó liftje gyors és kényelmes hozzáférést biztosít a lakáshoz, zökkenőmentessé téve a bejutást.
Lenyűgöző panoráma: A város és környéke látványa magával ragadó, akár a nappaliból, akár a hálószobákból nézünk ki. A kilátás minden évszakban páratlan élményt nyújt.
Napfényes terek: A nagy ablakok bőséges természetes fényt engednek be, amely ragyogóvá és élettel telivé varázsolja az otthon minden szegletét.
Tégla építésű minőség: Az épület tégla szerkezete nemcsak esztétikailag vonzó, de a legmagasabb építési minőséget és tartósságot is garantálja, így Ön hosszú távon élvezheti otthona biztonságát és kényelmét.
Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, lépjen kapcsolatba velem még ma, és tegye meg az első lépést álmai otthona felé!

hirdetés
© 2018