60 000 000 Ft
1 M Ft/m2
60 M Ft
1 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest eladó lakás, Erzsébetváros, Garay tér, 60 négyzetméteres

60  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Kiváló befektetési lehetőség a 7.kerületben a Garay téren.

A legfelső emeleten elhelyezkedő fényárban úszó lakás, ami jelenleg nappali, egy hálószoba, könnyedén átalakítható plusz egy félszobával.

A lakás érdekessége a nappaliban található cserépkályha.A belmagassága 3,6 méter, így igazán kellemes nagypolgári érzetet kölcsönöz minden helyiségnek. A nappali és a hálószoba a kellemes hangulatú, csendes Cserhát utcára néz. A konyha pedig a belső udvarra.
A fürdőszoba és a külön helyiségben elhelyezett wc is lichthof ablakkal rendelkezik.Az ingatlan per és tehermentes, birtokbavétele is 1 hónapon belűl megvalósítható.A ház rendezett, kívűl gyönyörű, belső udvara is karban tartott.

A ház rövid története: Az 1898-ban Silberberg Károly* és Otta Nándor megbízásából épült 3 emeletes neobarokk sarokházat. Valószínűleg Voltmer Rajmond tervezte. Ami bizonyos még, hogy a budapesti kávéházak 1912. évi listája szerint ebben az időszakban itt működött Bergmann Herman Kecskeméti kávéháza. Látványos manzárdkupola, a homlokzaton dúsan burjánzó címer-, kagyló- és füzérdíszek, eredeti belső tagolás, értékes részletek (kapualj, lépcsőház öntöttvas korláttal).

Rugalmasan, a hét minden napján megtekinthető!

hirdetés
© 2018