58 500 000 Ft
860,3 E Ft/m2
58,5 M Ft
860,3 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest, VII. kerület Dob utca

68  m2 alapterület
4 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Befektetők figyelem! Kivételes lehetőség a belváros közelében!

Eladó egy 68 m²-es, korszerűsített, 4 szobássá alakított társasházi lakás a Király utcánál, karnyújtásnyira a körúttól. A lakás ideális rövid- és hosszútávú kiadásra egyaránt! Az ingatlan a magasföldszinten található egy jó állapotú, századfordulós nagypolgári házban.

A felújítás során a 4 méteres belmagasságnak köszönhetően egyedi galéria került kialakításra, a korszerű falfűtést pedig kondenzációs kazán biztosítja. A lakás 2 zuhanyzós fürdőszobával és konyhával rendelkezik, amelyek a belső udvarra néznek. A rusztikus és modern elemek ötvözése teszi különlegessé az ingatlant, amely jelenleg is folyamatos bevételt termel.

Az ingatlan kiválóan hasznosítható, akár diákszállásként, vagy rövid- és hosszútávú bérbeadásra. Az utcai bejárat megnyitásának lehetősége révén az ingatlan ketté is osztható. Az elhelyezkedés tökéletes: mindössze 2 perc sétára van a körút, a Király utca és az Oktogon.

Az ingatlan megtekinthető a hét bármely napján. Ne hagyja ki ezt a remek befektetési lehetőséget!

Hitelre van szüksége? Személyre szabott ajánlatokért és díjmentes tanácsadásért hívjon bátran! CSOK és Babaváró ügyintézés a legjobb feltételekkel, garantáltan gyorsan!

hirdetés
© 2018