126 000 000 Ft
1,4 M Ft/m2
126 M Ft
1,4 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest 4 szobás új építésű lakás eladó, Ferencvárosi rehabilitációs területen

91  m2 alapterület
4 szoba
tégla építésű
Új építésű
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Tetőtéri Duplex Lakás Liftes Házban a Ferenc Térnél, 9.kerületben, a belváros szomszédságában!

Kivételes lehetőség! Eladó egy 2004-ben épült, újépítésű liftes házban található, tetőtéri duplex lakás első tulajdonostól. A lakás bruttó 99 nm-es (nettó 79 nm), és két szinten helyezkedik el, kiváló műszaki állapotban.

Az alsó szint DK-i fekvésű, napfényes, csendes, 8 nm-es erkéllyel, és a belső kertre néz. A felső szint ÉNY-i fekvésű, lenyűgöző panorámával a Ferenc térre, továbbá mindkét szinten számos ablak biztosítja a világosságot. A lakás két bejárattal rendelkezik, így a felső szint igény szerint szeparálható.

A lakás 10 évvel ezelőtt teljes felújításon esett át, a burkolatoktól a gépészetig minden megújult, azóta csak tisztasági festésre van szükség. A 4 szobás lakásban amerikai konyhás nappali, előszoba, és 2 fürdőszoba található, az egyik zuhanyzós, a másik két személyes fürdőkáddal.

Kiemelkedő minőségű jatoba fa parketta, álmennyezet LED világítással, Hansgrohe szaniterek, Miele páraelszívó, 82 db fali konnektor (10 High-End Hifi számára), és új Gree klímák is a lakás részei. A biztonságról 6 ponton záródó bejárati ajtók gondoskodnak.

Alacsony rezsiköltségű ingatlan, amely azonnal költözhető. Opcionálisan nagy teremgarázs beálló (10 millió Ft) és 12 nm-es tároló (7 millió Ft) is vásárolható hozzá.
Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel és CSOK konstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Várom megtisztelő hívását, akár hétvégén is!

hirdetés
© 2018