59 900 000 Ft
998,3 E Ft/m2
59,9 M Ft
998,3 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapesti, József Attila-lakótelep, 2+1 szobás

60  m2 alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Budapest 9. kerületének zöldövezetében a József Attila lakótelepen, egy 60 m2-es, 2+1 szobás, FELÚJÍTOTT, VILÁGOS, KLÍMÁS lakás 4 m2-es ERKÉLLYEL. A SZIGETELT, csúsztatott zsalus, 8 emeletes épület 4. emeletén van a lakás. Déli fekvésű, panorámás, parkra néz. Külön WC-vel és fürdővel rendelkezik. A fél szobát összenyitották a konyhával és egy tágas, világos étkezős konyhát alakítottak ki, melyhez boltíves bejárat visz az előszobából. A lakás felújított (vetetékcsere, nyílászárók burkolatok cseréje megtörtént).
A társasház 8 emeletes, liftes, szintenként 4 lakással rendelkezik, panelprogramon esett át, 20 centiméteres külső szigeteléssel látták el, a lépcsőház rendszeresen takarított, rendezett.
A közös költség 23.000 Ft az egyedi mérős vízfogyasztás díjával együtt. Fűtése távhő, egyedi mérővel (Kb. 13.000 Ft/hó).
A lakástól 5 perces sétatávolságra Lidl, Spar, vegyesbolt, gyógyszertár, zöldséges, pékség, orvosi rendelő, játszótér, kondipark, futópálya, konditerem, szolárium, óvoda, iskola, dohánybolt, rendőrőrs elérhető. A M3-as metró és az éjszakai buszok Pöttyös utcai megállója 10 perces távolságra, a 3-as villamos Csengettyű utcai megállója 5 perces sétatávolságra található a társasháztól.
Az ingatlan tehermentes, 1/1 tulajdon.
CSOK-Hitel és jogi ügyintézés az irodában. Az OTP Csoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Cégünk digitális rendszerrel dolgozik már közel 5 éve, így akár online, személyes találkozó nélkül is zökkenőmentesen vásárolhatja meg a kiválasztott ingatlant! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízing konstrukciót, állami támogatásokat, lakás-takarékpénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében is. Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal akár hétvégén is.

Azonosító szám: M286483

hirdetés
© 2018