209 900 000 Ft
1,7 M Ft/m2
209,9 M Ft
1,7 M Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, Felhévízen, 122 négyzetméteres

122  m2 alapterület
4 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

II .KERÜLETBEN, 3 HÁLÓSZOBÁVAL RENDELKEZŐ MODERN LAKÁS !

Alapterület: 122 m²
Helyszín: Frankel Leó út, Budapest

Bemutatjuk ezt a kivételesen stílusos és modern lakást Budapest egyik keresettebb részén, a Frankel Leó úton. Ez a 122 m²-es ingatlan tökéletes választás mind lakhatási, mind befektetési célra, különösen a letelepedési kötvény programhoz.

Lakás jellemzői:
-Tágas nappali: A nagy ablakoknak köszönhetően a nappali természetes fényben úszik. Az elegáns, mély kék kanapéval berendezett tér tökéletes a pihenéshez és vendégek fogadásához.

-Nappali + 3 hálószoba: Az ingatlan három különálló hálószobával rendelkezik, minden hálószobához saját fürdőszoba tartozik, ami biztosítja a lakók maximális kényelmét és privát szféráját.

-Modern konyha és étkező: Márvány hatású munkalapokkal és arany függőlámpákkal felszerelt konyha, amely a legmagasabb igényeket is kielégíti. A konyha szigete körül barátságos étkező rész található, amely ideális a családi étkezésekhez.

-Elegáns fürdőszobák: Mindhárom fürdőszoba minimalista dizájnnal, fehér csempékkel és világos fa akcentusokkal rendelkezik. A modern felszereltség minden igényt kielégít.

-Luxus belső kialakítás: Az egész lakás modern és elegáns stílusban van berendezve, kiváló minőségű anyagok felhasználásával.

Felújításkor történt:
- teljesen falig lecsupaszítva, falak áthelyezve, vezetékezés úgy kialakítva ( ez talán fontos lehet). hogy szinte az összes falon van USB, koax meg mindenféle aljzat, a mai modern kor igénye szerint - és nem kell a falon kívül vezetni így semmit
- Teljes nyílászáró-csere, szúnyoghálós - elektromos automata redőnyök az összes ablakon
- a belső ajtók is teljesen korhűen kialakítva, eredeti formájukra
- a 4 hűtő-fűtő klíma a Belvárosban elvárt nincs külső egység a falon megoldással
- biztonsági ajtó
- riasztórendszer és külső kamera
- víztartály a kényelmes használatért
- konyha teljesen gépesített
- valódi tölgyfa parketta
- a burkolatok azok extrán érkeztek ( némelyikből van még pót, ha kellene)
- nagy szekrények a tárolási lehetőségért
- külön belépő gardrób és vendég WC.

Elhelyezkedés:
-Központi hely: A Frankel Leó úton található ingatlan kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, a Margit híd közvetlen szomszédságában.
-Környék: A környék számos szolgáltatást és szórakozási lehetőséget kínál, közelben üzletek, éttermek és kávézók találhatók.

Ez a lakás tökéletes választás mindazok számára, akik egy igényes, modern otthont keresnek Budapest egyik legjobb részén, vagy befektetési lehetőséget keresnek a letelepedési kötvény programhoz.

További információkért és megtekintésért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

hirdetés
© 2018