99 500 000 Ft
1,5 M Ft/m2
99,5 M Ft
1,5 M Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás, Krisztinaváros, Budapest, 2+1 szobás

66  m2 alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Kizárólag Nálunk! Eladó egy gyönyörű, teljesen felújított, 66 négyzetméteres lakás Budapest egyik legkeresettebb részén, a Naphegyen. Az ingatlan egy rendezett társasházban található, és nappali plusz két hálószobával rendelkezik, így ideális választás lehet családoknak vagy fiatal
pároknak is.
A lakás mellett és felett található tetőtér, a társasházzal történő megegyezés esetén megvásárolható.
A lakás teljes körű felújításon esett át, amely során minden részletre odafigyeltek, hogy modern, kényelmes és esztétikailag is kiemelkedő otthont teremtsenek.
- Vezetékek és csövek: Az összes elektromos és vízvezeték teljes cseréje megtörtént, biztosítva a lakás hosszú távú megbízhatóságát és biztonságát.
- Burkolatok: A padlót magas minőségű vinyl parketta borítja, míg a fürdőszoba új, stílusos csempéket kapott.
- Nyílászárók: A régi ablakokat és ajtókat modern, hő- és hangszigetelt nyílászárókra cserélték, amelyek nemcsak esztétikai, hanem energetikai szempontból is előnyösek.
Az ablakokon távirányítással működő redőny van.
- Fürdőszoba: A fürdőszoba teljes felújítása során új szanitereket, csempéket és modern zuhanykabint szereltek be. A hűvösebb időkben a kellemes érzetet, padlófűtés biztosítja.
- Fűtés-hűtés: A lakás egyedi fűtési és hűtési rendszert kapott, amely energiatakarékos és hatékony, biztosítva az optimális hőmérsékletet.
A lakás előnyei:
- Tágas nappali: Az ízlésesen kialakított nappali tágas és világos, ideális helyszín a családi összejövetelekhez vagy a pihenéshez. A nappali egyik részén került kiépítésre a konyha előkészítése.
- Két kényelmes hálószoba: A két hálószoba csendes és nyugodt környezetet biztosít a pihenéshez, a nagyobbik külön gardrób helységet is kapott.
- Panorámás kilátás: A lakás a 4. emeleten található, ahol a lakás mellett
megvásárolható a tetőtér és egy tetőterasz kialakítására alkalmas tetőrész, ahonnan gyönyörű kilátást nyílik a városra és a környező zöld területekre.
Ingatlanjogász ügyvédi iroda vagyunk.

hirdetés
© 2018