54 990 000 Ft
195,7 E Ft/m2
55 M Ft
195,7 E Ft/m2

Eladó családi ház
Zalaegerszeg eladó családi ház

281  m2 alapterület
6 szoba
állapotú
1756 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Megvételre kínálok Zalaegerszeg Becsali városrészben egy 3 szintes, 281 nm-es, 5 szobás, nagy nappalis, konyha étkezős, szintenként vizesblokkal rendelkező családi házat, hihetetlen kilátással a városra.
Az általános állapota szerkezetileg és műszakilag kifogástalan, esztétikailag igény szerint felújítandó. A tető héjazata Bramac cserép, az otthon melegéről gázcirkó gondoskodik de lehetőség van szénnel is fűteni, a teljes épületben padlófűtés van. Azonnal költözhető.
A telek összesen 1756 nm, a ház előtt sík, hátrafelé meredek, emelkedős.



Alagsor, pinceszint:
Egy tágas aknás garázs, egy felszerelt műhely, tároló helyiségek, és borospince található a szinten. Az aljzat betonból készült, rengeteg dugallj áll rendelkezésre az ipari gépek működtetéséhez (3x32A).
Megvételre kínálok Zalaegerszeg Becsali városrészben egy 3 szintes, 281 nm-es, 5 szobás, nagy nappalis, konyha étkezős, szintenként vizesblokkal rendelkező családi házat, hihetetlen kilátással a városra.



Földszint:
A  29,8 nm-es, világos, természetes mészkő burkolatú nappaliba léphetünk először, innét nyílik a többi  helyiség. A bejárattól balra a 19,3 nm-es konyha-étkezőt, szemben egy közlekedőn keresztül a 21 nm-es szobát, a fürdőt és egy különálló WC-t érünk el. A nappali mellet van a 28,2 nm-es szoba, mindkét helyiségből kijuthatunk az erkélyre. A szobák járófelülete parketta, a konyha-étkezőben és a fürdőben járólap. Különlegesség a legnagyobb szoba fagerendás álmennyezete.



Tetőtér:
A tetőtérben 3 szoba, fürdő és tároló helyiségek vannak.  A legnagyobb szobából lehet kimenni a loggiára és megcsodálni a városra néző panorámát. A központi helyiség padlóburkolata itt is természetes mészkő. A fürdőben történt egy csőtörés és ez eláztatta az alatta található szobákat.



Általános és műszaki jellemzők:




A tető kiváló állapotú, Bramac cseréppel fedett.


A szelemenek, tartók és födémek vasbetonból vannak ezáltal szinte bármelyik fal bontható.


Kívülről 8cm-s PSH szigetelés. (perlit, PSH, ismét perlit és kőporos vakolat)


Elektromos rendszer: 3x32A a teljes házban, 4-es réz vezetékekkel.


A kémény bélelt, az egész házban padlófűtés van, még a bejárat előtti kültéri lépcsőben is.


Riasztó rendszerrel el van látva.


Bukó nyíló, 1 kamrás hőszigetelt fa ablakok.


A tetőtéri csőtörés  miatt több helyiségben lejött a tapéta, és egy szobában felázott a parketta, a víz már kiszáradt, szerkezeti kár nem keletkezett csak esztétikai.


Ajánlom azoknak akik egy nagyon magas minőségben épített, értékálló és saját igényre alakítható házat szeretnének.


Elhelyezkedés:
Exkluzív környéken található az ingatlan, környezetében új építésű, felújított házak vannak.  A Becsali úti SPAR autóval 1 perc alatt elérhető.


Közlekedés:
A helyijárat busz közvetlenül a ház előtt áll meg, autóval pár perc alatt a belvárosba juthatunk.




Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Magyar Tenger Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1ponthu per adatvedelem

Kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal, hívjon akár hétvégén is!

hirdetés
© 2018