84 000 000 Ft
954,5 E Ft/m2
84 M Ft
954,5 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház Velence a Kemping utcában, 2+1 szobás

88  m2 alapterület
2 és fél szoba
Felújított állapotú
522 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Velence legkedveltebb részén, Ófaluban (pár perc sétatávolságra a napi életvitelhez szükséges boltokhoz, iskolához, óvodához, stb.) a Kemping utcában 522 m2-es sík telken 1985-ben épült, újszerűre felújított családi ház eladó.
Az ingatlan három szintes. Az utcával egy síkon található alsó szinten kapott helyet a 32 m2-es garázs, amelyből megközelíthető a lakás.
Az első lakószint 44 m2-es, itt kapott az amerikai konyhás nappali és egy zuhanyzós fürdő. A nappali a garázs felett kialakított, 22 nm-es terasz, amely a Velencei tóra néz.
Az emelet szintén 44 m2-es, itt két háló és egy kádas fürdő került kialakításra. Az egyik háló erkélyes (7,8 m2), örök panorámával a tóra.
Műszaki megoldások:
- Elektromos áram földkábellel került bevezetésre, 32 Ah normál, és 32 Ah H-tarifás órával.
- Gáz ugyan van a házban, de a fűtés inverteres, Wifi-vel szabályozható, hűtő-fűtő klímával megoldott. A fürdőkben termosztáttal szabályozható elektromos padlófűtés nyújt maximális kényelmet.
- Az IKEA-konya gépesített (hűtő, mosogatógép, mikrosütő, elszívó és természetesen a főzőlap. Minden beszerelt gép A+++ energia osztályú.
- A meleg vizet szintén elektromos, wifis boyler biztosítja.
- A világítás mindenhol led-csíkos, Lenovo márkájú érintő kapcsolókkal.
- A garázs teljes közművel ellátott (víz, gáz és villany), elektromos, távirányítós garázskapuval.
A tópart 250 m, a közelben pedig minden alapellátást nyújtó intézmény megtalálható. A korzó kb. 800 m, ennek köszönhetően a környék csendes, békés.

hirdetés
© 2018