81 990 000 Ft
745,4 E Ft/m2
82 M Ft
745,4 E Ft/m2

Eladó családi ház
Nyíregyháza új építésű családi ház eladó, 6 szobás

110  m2 alapterület
6 szoba
Új építésű
350 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Nyíregyháza-Sóstófürdő közelében egy azonnal költözhető, prémium minőségű, 2021-ben épült, még soha nem lakott iker családi ház, 110 nm alapterülettel és 5 szobával, nappali amerikai konyhával.
Az ingatlanról fontos tudni:
- 2021-ben épült, lakóparkban található, Porotherm 30 K téglából és 15 cm szigeteléssel készült, és a jelenlegi tulajdonosa fejeztette be a házat. (burkolatok, fürdőszobák)- A házhoz tartozik egy 14 nm-es, udvarra néző keleti tájolású terasz.- Az igényes, magasfényű fehér beépített konyhabútor modern üveg hátlappal és Whirlpool készülékekkel (mosogatógép, beépített sütő, mikrohullámú sütő, főzőlap, páraelszívó) rendelkezik.- A földszinten 71 nm-en található 2 szoba, egy nappali, amerikai konyha, WC, fürdőszoba és a terasz.- Az emeleten 39,2 nm-en 3 szoba és zuhanyzó található.- A mennyezeten LED világítás, lámpatestek, távirányítóval biztosítják a hangulatot több színárnyalatban.- Beépített szekrények találhatók az előszobában, valamint az utcafronti földszinti szobában.- Az ingatlan riasztóval is felszerelt.- Luxusként hidromasszázs fürdőkáddal és zuhanyzóval is rendelkezik.
A belső falak jellemzői:
- Teherhordó falazat: 30 K Porotherm tégla- Válaszfalak: 10 cm-es Porotherm falazat- Műanyag nyílászárók fokozott hang és hőszigetelésűek, 3 rétegű üvegezéssel, 6 kamrás kialakítással, elektromos redőnyökkel.
Épületgépészet:
- Zárt égésterű kondenzációs kazán biztosítja a fűtést és a meleg víz rendszerét, padlófűtéssel a földszinten, radiátorokkal az emeleten.- Az alsó szinten hűtő-fűtő klíma található.- Térkövezett autóbeálló.- A kapu elektromosan vezérelt.
Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hívjon minket a részletekért!

hirdetés
© 2018