250 000 000 Ft
675,7 E Ft/m2
250 M Ft
675,7 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó 14 szobás családi ház Kőszeg

370  m2 alapterület
14 szoba
Felújított állapotú
700 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Szolgáltatásaink Vevőink, Érdeklődőink részére teljesen ingyenesek!
A középkori építésű Jurisics-vár egyik véderejét adó Őrtoronyra, illetve egy korábbi várba vezető hídra épült műemlék épületet kínál irodánk eladásra.
A történelmi épület két helyrazi számon található társasház, és három albetétes lakás tartozik hozzá.
Az ingatlant jelenlegi tulajdonosa gondosan, a Műemlékvédelmi Hivatal előírásainak megfelelően újíttatta fel közel 100 millió forintból, melyben központi gáz-cirkó rendszer, padlófűtés és többek között egy eredeti Eszterházy-cserépkályha biztosítja a meleget.
A gépészet a 250 nm-es pincében lett elhelyezve, mely korábban börtönként funkcionált, illetve itt található egy kút is amely a középkorban a védőknek szolgáltatta az ivóvizet.
Vastag falazat melynek egy részét a Jurisics-vár adja, valamint márvány hidegburkolat illetve szibériai padlóburkolat jellemzi a belső felújításokat.
Ajánljuk ezt a komoly múlttal rendelkező ingatlant azok számára akik gondos tulajdonosai lennének ennek a nem szokványos ingatlannak, melynek a falai történelmet írtak.
A hirdetés nem teljeskörű.
Bővebb információért és megtekintés céljából hívjon bizalommal.
Szakképzett ingatlanközvetítőként, több mint 30 éves kereskedői múlttal és nagy tapasztalattal állok ügyfeleim rendelkezésére, az ingatlanértékesítéstől a kulcsátadásig, megbízható, korrekt segítséggel.

hirdetés
© 2018