120 000 000 Ft
764,3 E Ft/m2
120 M Ft
764,3 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó, Hévízgyörk, 4 szobás

157  m2 alapterület
4 szoba
Felújított állapotú
720 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Megvételre kínálok Hévízgyörkön egy önálló családi házat!

Telek mérete 720nm. ingatlan mérete 107nm. garázs 50 nm.

Helyiségek: amerikai konyhás étkező és nappali, kamra, előszoba, közlekedő 3 hálószoba, wc, és fürdőszoba
A telken helyezkedik el még egy külön álló 50 nm két férőhelyes garázs, mögötte egy terasz lett kialakítva

A kert gyönyörű rendezett gondosan kialakított, parkosított, ahol virágágyások dísznövények bokrok, fák találhatóak. Öntöző rendszer és fúrtkúttal ellátott kert, külön előny hiszen ezek biztosítják a szépségének fenntartását! Különböző zúzott köves díszítésekkel, járdalapokkal térkövekkel telepített!

Napelemmel rendelkezik, ami 9,6 kw.-os hozzájárul a fenntarthatósághoz és az alacsony rezsiköltségekhez. Ennek köszönhetően az épület a legmagasabb energetikai besorolással rendelkezik, így hosszú távon is kiváló választás azok számára, akik környezettudatos és gazdaságos megoldást keresnek.
A napelemes rendszer nemcsak a környezetbarát energiafelhasználást biztosítja, hanem jelentősen csökkenti az energiafogyasztás költségeit is, így a lakók hosszú távon megtakarítást érhetnek el.
A fűtésről Westend kondenzációs kazán gondoskodik, minimális fogyasztással, rendelkezik még két hűtő-fűtő légkondicionáló berendezéssel is!
A kémény kialakításra került így többféle kandalló csatlakozható! Wc és a fürdőszoba 2023-ban teljesen felújított modernizált állaptotot kapott, az ablakok szintén cserélve lettek műanyag 7 légkamrás 3 rétegű kívül-belül dió színű! Hozzá illő motorizált dió színű távolról ia vezérelhető redőnyök kerültek felszerelésre!
Beépített gépesített konyha a vétel árát képezi ,60x60-as lapok lettek letéve! Külső homlokzat szigetelés 10cm vastag! Az ingatlan éke a jellegzetes és egyedi mennyezeti látszó gerendák!


Ez az ingatlan egy kivételes választás mindazok számára, akik azonnal szeretnék élvezni az új otthon kényelmét!

Ha felkeltettem érdeklődését várom bizalommal hívását akár hétvégén is!

Hévízgyörk Pest megyében Budapesttől 39 km-re Gödöllőtől 17 km-re található.
Közlekedése sűrű volánbusz és vonat járatok elérhetőek!

hirdetés
© 2018