64 000 000 Ft
688,2 E Ft/m2
64 M Ft
688,2 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház Ercsi, 3+1 szobás

93  m2 alapterület
3 és fél szoba
Újszerű állapotú
585 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Ercsiben, 585 nm-es saroktelken, 2004-ben épült, egyszintes 93 nm-es, amerikai konyhás nappalival, 2 tágas és egy kisebb hálószobával, fedett terasszal, kedvező áron eladó!



Helyiségek:

nappali + konyha (35,1 nm) 2 szoba (16,5 és 12,8 nm), félszoba (7,1 nm), fürdőszoba (3,7 nm), mellékhelyiség (1,5 nm), előszoba (2 nm), közlekedő (4,2 nm), fedett terasz (51,8).



A ház maga nagyon tágas, középpontjában a nagy étkező-nappali és a konyha együttes van, amely a hátsó teraszban folytatódik. A konyha stílusát meghatározza a modern konyhaszekrény, és kényelmesen elfér a 6 személyes étkezőasztal! A lakás másik oldalán 2 szobából, fürdőből, mellékhelyiségből álló családi lakótér található! A harmadik hálószoba az előszobából nyílik, e kettő helyiség a garázsból lett átalakítva. A ház nem csak kívülről, de belül is ízléses és barátságos!



A ház tégla falazatú, amely 10 cm hőszigetelést kapott, vasbetongerendás födém és ezen sátortető, zsindelyfedéssel. Korszerű műanyag nyílászárókat építettek be redőnyökkel. A fűtésről gázcirkó gondoskodik, a hőleadás radiátorokon keresztül történik.



A ház egy csendes utca végén található, jó szomszédsággal! A vasútállomás és a SPAR üzlet 5 perc séta, az M6-os autópálya felhajtó is csak 2,5 km a háztól!



Ercsi a Duna partján fekvő kisváros, Budapesttől délre kb. 35 km-re. A városban iskola, óvoda, orvosi rendelő, művelődési ház és több bevásárlási lehetőség a központban van. Közlekedés, távolsági busszal, vonattal, de az M6-os autópályán, 15-20 perc alatt, akár Budapestre, vagy Dunaújvárosba is eljuthat. Ha Tökölre vagy Csepel felé szeretne menni, a Duna partról induló komppal juthat át egyszerűen a túloldalra.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft.

INGATLAN/HITEL/BIZTOSÍTÁS



Az ingatlanoknak mérete és ára van, az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen! Mi ezért - az értékbecsléstől a birtokbaadásig - végigkísérünk az ingatlan adásvétel folyamatán, hogy anyagi, jogi és érzelmi biztonságban legyél!



SZÍVÜGYÜNK AZ OTTHONOD!



Irodáink:



1163 Budapest, Veres Péter út 39.

2440 Százhalombatta, Erkel Ferenc körút 1. (üzletsor)



Hívj bizalommal: Nádasi Norbert ,

  • CSOK igényelhető
  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: földszint
  • Épület szint: 1. emelet
  • terasz
hirdetés
© 2018