40 000 000 Ft
322,6 E Ft/m2
40 M Ft
322,6 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó 4+1 szobás családi ház Dombóvár

124  m2 alapterület
4 és fél szoba
Felújított állapotú
782 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Újdombóvár központjában felújított, légkondícionált, tetőtér beépítéses ház eladó!
Dombóvár kedvelt városrészében, Újdombóváron eladóvá vált egy 124 négyzetméteres, 4 és fél szobás, nappalis, fedett teraszos, gázcirkós, redőnyözött, csatornázott családi ház.
Az 2006-os felújítás során megújult a fürdőszoba, kazettás álmennyezetet kapott az alsó szint, a fűtést korszerűsítették.
Az utóbbi pár évben a modernizálás tovább folytatódott: mind a két szint új kerámia burkolattal lett lerakva, a rezsicsökkentés jegyében a régi elöregedett nyílászárók helyett hőszigetelt ajtókat, ablakokat építettek be, a gázbojler teljes felújításon esett át, a fűtéscsövek cseréje megtörtént, a tető héjazata megújult (új tetőléc,új fólia, új cserép, új csatorna), a külső falazat javítása, festése.
A ház melegéről fali gázkazán gondoskodik, de a rendelkezésre álló vegyestüzelésű kazánnal is lehetséges lenne a fűtés.
A 782 négyzetméteres parkosított, kert résszel is rendelkező telek aknás garázsnak, nyári konyhának, kazánháznak, tárolónak is helyet ad.
Ez a felújított, központi fekvésű (50 m-en belül: buszmegálló, élelmiszerbolt, dohánybolt, húsbolt, 400 m-en belül étterem, általános iskola, óvoda, posta, boltok, üzletek, orvosi rendelő, gyógyszertár, kórház stb.) családi ház kiváló választás azoknak a családoknak akik egy szerethető otthonra vágynak.
Dombóvár városhoz tartozó Gunarasi Strand- és Gyógyfürdő méltán kedvelt turisztikai célpont.

Dombóvárt Gunarasfürdővel egy 5 km hosszú, erdősávval határolt, biztonságos, kerékpárút is összeköti.
CSOK igénybe vehető!
Ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző kollégáimmal együtt teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani Önnek az ingatlanügylet során.
Kérem, tekintse meg a tájékoztató alaprajzot!
Kérdésével, időpont egyeztetéssel, forduljon hozzám bizalommal!

hirdetés
© 2018