29 500 000 Ft
101 E Ft/m2
29,5 M Ft
101 E Ft/m2

Eladó családi ház
Csongrád 9 szobás családi ház eladó

292  m2 alapterület
9 szoba
állapotú
795 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Két külön bejáratú házrész egy helyrajzi számon! Csongrád központjához nagyon közel, remek lehetőség több generáció együttélésére, vagy vállalkozóknak, akár vendégház vagy vendéglátó egység üzemeltetésére is! A belső házrész 111m2-es, jó állapotú, nappali + 4 szobás, központi fűtéssel. A nappalit egy fatüzelésű kályha teszi még hangulatosabbá. A szobák parkettásak, a konyha, fürdőszoba és WC hideg burkolatú.
A külső házrész felújítandó állapotú. A szobák parkettásak, az előtér és a vizes helyiség beton aljzatú, kialakítás alatt vannak, a víz és csatorna újra van vezetve. Itt a szobák konvektoros fűtésűek, az egyik szobában cserépkályha is van. Ez az épület összesen 181m2 alapterületű, 3 hatalmas és egy kisebb szobával rendelkezik, rengeteg lehetőséget rejt magában. Vállalkozás kialakítására, akár raktározás céljára, vagy vendégház, vendéglátó egység kialakítására is alkalmas.
A telek 795m2 területű, jelenleg egy bejárattal rendelkezik, de 2 külön bejárat is kialakítható, teljesen különválasztható. Nyilvántartás szerint jelenleg is 2 külön lakcímen szerepel.
A belső házrészhez egy 16 m2-es pince is tartozik, valamint egy 2 állásos garázs, és egy zárt műhely, ahol a belső házrész fűtését kiszolgáló vegyes tüzelésű hazán is megtalálható.
Érdemes megnézni, rengeteg lehetőséget rejt magában! Tervei megvalósításához egyedi hitelkonstrukciókat kínálunk! Hívjon bizalommal!

Referencia szám: M208009

hirdetés
© 2018