55 000 000 Ft
578,9 E Ft/m2
55 M Ft
578,9 E Ft/m2

Eladó családi ház
Budapest, XXIII. kerület cím nincs megadva

95  m2 alapterület
1 és 3 fél szoba
állapotú
1100 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Pesterzsébet és Soroksár határában, egy zártkerti ingatlan, amely kiváló lehetőséget kínál azok számára, akik el szeretnének menekülni a városi zaj elől, és egy csendes, nyugodt környezetre vágynak. Az ingatlan egy
könnyűszerkezetes családi házból áll, amely 95 négyzetméter alapterületű, és egy 1100 négyzetméteres telken helyezkedik el.
A ház elrendezése rendkívül praktikus és kényelmes. Két tágas szobával rendelkezik, amelyek ideálisak hálószobaként vagy akár dolgozószobaként is. A nappali világos és tágas, tökéletes hely a családi együttlétekhez vagy baráti összejövetelekhez. A konyha teljesen felszerelt, és a konyhaszekrény is az ingatlan része marad, ami megkönnyíti az új tulajdonos számára a beköltözést. Emellett található egy fürdőszoba, egy gardrób és egy tárolóhelyiség is, amelyek biztosítják a lakók kényelmét és a megfelelő tárolókapacitást.
Az ingatlan kiváló elhelyezkedéssel büszkélkedhet. Pesterzsébet és Soroksár határán található, így könnyen elérhetőek a városi szolgáltatások, ugyanakkor a környék csendes és nyugodt marad. A közelben számos bevásárlási lehetőség áll rendelkezésre, mint például az Ikea, a Tesco és az Auchan, amelyek mindössze néhány perces autóútra találhatóak. Ezen kívül egy sportcsarnok is van a közelben, ami kiváló lehetőséget kínál a sportolni vágyók számára.
Összességében ez az ingatlan ideális választás lehet mind azok számára, akik a város közelében szeretnének élni, de egy csendes, nyugodt környezetben. A tágas ház, a jól felszerelt konyha és a nagy telek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az új tulajdonosok kényelmesen és kellemesen érezzék magukat ebben a családi házban. Ha felkeltette érdeklődését ez az ingatlan, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot, és egyeztessünk egy időpontot a megtekintésre!
M282501
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018