89 900 000 Ft
615,8 E Ft/m2
89,9 M Ft
615,8 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház Budafokon, 7+1 szobás

146  m2 alapterület
7 és fél szoba
állapotú
901 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

22.kerületben a Nagytétényi úton 2 generációs ház eladó, osztatlan közös tulajdonú telken. Az ingatlan gyönyörű zöldövezeti részen található , minden szolgáltatással a környéken. a telek 901nm-es nagyon jó elrendezésű , szaunával tárolóval.

A földszinten egy igényesen felújított, gépészetileg is teljesen korszerűsített 2 szobás lakás található saját mérőórákkal. A konyha igényes konyhabútorral bútorozott a nappali 22.58nm. A lakás 62.61nm. A lakásnak cirkófűtése van. Egy hangulatos fedett teraszra lépünk ki a lakásból.

Az emeleti tetőtéri lakás 84.52nm 5és fél szobás, rengeteg lehetőséggel. A lakás nagyon világos, és a jó elrendezésnek köszönhetően igény szerint kialakítható, átalakítható. A konyha helye vízvezetékekkel szerelt , praktikusan bútorozható. Külön mérőórákkal szerelt, cirkó fűtéses. A lakás két bejáratos , tágas előszobával.

A kert tökéletes lehet kertészkedésre, veteményesnek, és kikapcsolódásra is.
Tömegközlekedés szempontjából kiváló és mivel főút mellett egy szervíz úton van ezért csendes, barátságos. Szomszédok kedvesek, összetartó közösséggel.

KIEMELT!!!!
Az ingatlanhoz tartozik egy 40nm-es lakrész mely jelenleg haszonélvezettel terhelt, de később a vevő birtokába kerül ( tulajdonos a vevő lesz)

hirdetés
© 2018