56 000 000 Ft
571,4 E Ft/m2
56 M Ft
571,4 E Ft/m2

Eladó családi ház
Szigetszentmiklós 2 szobás családi ház eladó

98  m2 alapterület
2 szoba
állapotú
735 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Szigetszentmiklóson, Mű út és a Csépi út között elhelyezkedő, 1978 - ban épült két szintes családi ház. A telek összközműves, 735 nm. Parkolási lehetőség az udvarban.
A ház, 32 nm szuterénnel , illetve a bejárat mellett közvetlen egy nagy 11,7 nm tároló helyiséggel rendelkezik.
A ház kiváló adottságú. A felső emeletén egy loggiás, nagy szoba, WC helyiség, mosdóval, és egy tágas közlekedő található. A földszinten egy hatalmas előszoba, közlekedő, étkezős konyha és egy nagy szoba/ nappali van kialakítva.
Szuterén több lehetőséget ad a jó elosztású helyiségek miatt. Tervezhető egy kisebb lakás/ garzon, vagy akár garázs, de üzlethelyiségnek is kialakítható. Kinek éppen mire lenne szüksége.
A ház tégla építésű, többnyire műanyag nyílászárókkal és redőnyökkel rendelkezik. Padlóburkolat a szobákban parketta, közlekedő helyeken mázas kerámia lap.

Mivel a ház a két fontos fő út között helyezkedik el, könnyen elérhető a Csépi út felől Szigetszentmiklós központi része, illetve a Mű út felől Tököli bevásárló , Sztk, LIDL, ALDI, SPAR, Szigethalmi piac, Tököli parkerdő.

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és pénzügyi konstrukciókat, CSOK hitel megoldásokat kínálunk.
Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést és a kapcsolódó ügyek intézéséhez segítséget nyújtunk.

Referenciaszám: M285751

hirdetés
© 2018