39 000 000 Ft
367,9 E Ft/m2
39 M Ft
367,9 E Ft/m2

Eladó családi ház
Lovasberény családi ház eladó, 4 szobás

106  m2 alapterület
4 szoba
állapotú
1685 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Családi ház Lovasberény szívében. Igény szerint felújítandó, de azonnal beköltözhető állapotban.

Keresi álmai otthonát egy barátságos kisváros központjában? Itt a lehetőség, hogy megtalálja! Egy 1.685 nm területen eladó egy 106 négyzetméteres, tágas téglaház Lovasberény kedvelt központi részén, ami ideális otthon lehet családoknak vagy befektetőknek.

Az ingatlanban összesen 4 szoba, konyha, fürdőszoba WC-vel és egy praktikus kamra található. A ház téglából épült, a tető cseréppel borított.

A fűtést gázkonvektorok és cserépkályha biztosítja, míg a meleg víz ellátását átfolyós gázmelegítő szolgáltatja. Az udvaron található egy kényelmes nyári konyha, egy önálló garázs, pince, valamint számos tárolóhely és gazdálkodásra alkalmas ólak.

Bár a ház jelenleg felújítandó állapotban van, kis ráfordítással azonnal beköltözhetővé tehető. Az udvaron több gyümölcsfa is található, így lehetőség nyílik a saját bio zöldség-gyümölcs termesztésére is.

Ha felkeltette érdeklődését ez a lehetőség, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot, hogy együtt megtekinthessük az ingatlant. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget a vidéki élet megélésére!

hirdetés
© 2018