Otthontérkép TV műsor médiaajánlat

Print Friendly

2017 ŐSZ

Az Otthontérkép Magyarország egyetlen, az ingatlanokkal és az ingatlanok világával foglalkozó színes magazinműsora! Témáink kiválasztásában arra törekszünk, hogy a hazai ingatlanpiac teljes palettáját bemutassuk a kereskedelmi ingatlanoktól a luxusvillákig. Adásainkban a nézők betekintést nyerhetnek a hazai sztárok otthonaiba, hasznos tippeket és információkat kapnak szakértőinktől, közérthetően. Az Otthontérkép első 5 évadát összesen több millióan látták a Tv2-n.

otthonterkep_tv
  • Hétvégi kiemelt időszak
  • 6 rész
  • 25 perc

A műsor eddigi epizódjai visszanézhetők a www.tv2.hu/otthonterkep címen

HIRDETÉSI FELÜLETEK, ÁRAINK*

MegjelenésLeírás
Támogatói spot5 másodperces videós anyag, a műsor elején vagy végén elhelyezve
TermékelhelyezésA műsor képi világába kiemelten beépített kereskedelmi közlemény. Terméket, szolgáltatást, ezek védjegyét vagy ezekre való utalást tartalmaz. A műsor témájától független.
Promó spot5 másodperces videós anyag, a műsor beharangozója végén elhelyezve. Adásonként 7 db Tv2 és 25 db Fem3 promó spot.
Helyszín szolgáltatásA műsor egyes elemeinek leforgatásához nyilvános helyszín. Az ilyen helyeken előre megrendezett jeleneteket forgatnánk celeb szereplőkkel. (Csak képi megjelenítés, egyéb kereskedelmi közlemény nincs)
TémamegjelenítésAz ügyfél által biztosított téma bemutatása, választott helyszínen, delegált megszólalóval, névinzerttel, összesen 3-4 percben, a műsor tartalmához igazodva, abba illeszkedve.
RovatAz ügyfél által biztosított téma bemutatása, választott helyszínen, delegált megszólalóval, névinzerttel, összesen 3-4 percben, a műsor tartalmától független-elkülönülő rész, melyet a megjelenítés elején és végén elhelyezett 2 db 3mp-s spot tesz teljessé.
NyereményjátékJátékfelhívás hossza: 60 mp. A/B válaszlehetőség műsorhoz kapcsolódó kérdés kapcsán, email-es válasz felhívás. A helyes megfejtők között a szponzor által felajánlott nyeremény(ek) megjelenítése a szponzor arculati eleminek (állókép) feltűntetésével. A nyereményadó összege a szponzort terheli.

OTTHONTÉRKÉP ONLINE

Műsorunk az online piachoz igazodva 3-4 perces blokkokban jelentkezik, melyekben ügyfeleink számára szektorkizárólagosságot biztosítunk. Az Otthontérkép webes sorozata garantáltan hozza a televíziós felület nézettségét, ugyanakkor jobban targetálva azt. Ennek eléréséhez az alábbi felületeket használjuk:

indavideo.hu
youtube.com
otthonterkep.blog.hu
facebook.com
otthonterkep.hu
ingatlantajolo.hu
illetve a websorozat promóciója megjelenik a CEMP Médiacsoport felületein

STRATÉGIAI PARTNEREINK

ot_partner-1

KAPCSOLAT

További információkért és személyre szabott árajánlatáért keresse a Mapsolutions Zrt. kiemelt ügyfélkapcsolati munkatársait az alábbi elérhetőségeken:

sales@mapsolutions.hu

+36 30 841 2430

Otthonterkep-logo
TV2csoport2016_logo_RGB
tv2
supertv2_large
FEM3_logo
mapsolutions_logo