Piliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcábanPiliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcábanPiliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcábanPiliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcábanPiliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcábanPiliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcábanPiliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcábanPiliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcábanPiliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcábanPiliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcábanPiliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcábanPiliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcábanPiliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcábanPiliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcábanPiliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcábanPiliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcábanPiliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcábanPiliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcábanPiliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcában
Piliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcában
36 900 000 Ft
550,7 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Piliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcában
Piliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcában
36,9 M Ft
550,7 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 20 488 7784
magánszemélyKolozsvári Zita
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház
Piliscsaba 2 szobás családi ház eladó az Árpádvezér utcában

67 m2alapterület
2szoba
Felújított állapotú
tégla építésű
1182 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Ház a tónál – a lélek kertje, a Nyugati pályaudvartól 40 percre

Mindannyiunkban él egy kert. Emlékezetünk életünk tapasztalataiból összeállított képsorozatból áll. De ezek a képzetek nem képek, hanem érzések, amiket bizonyos helyek váltanak ki belőlünk.

Mer vállalni egy életre szóló kalandot? Vágyai szerint él? Szép és igényes házat bárhol találhat az országban. Ősfák közötti fészket viszont csak nagyon kevés helyen.

Piliscsaba legszebb kertje, mely több kertészeti és lakberendezési újságban szerepelt. "A frame" típusú lakóház, hangulatában nyaraló jelleggel. Az ingatlanon teljes gépészeti átalakítás volt, így az új tulajdonosnak egy tisztasági festést követően nincs is más dolga, mint hozni személyes tárgyait. Az épület két szintes, jelenlegi formájában egyedülállóknak, pároknak alkalmas lakhatásra. Mivel a nagy telek alig beépített, bővíthető anélkül, hogy az ingatlan legnagyobb értéke, a kert sérülne. A tájképi kertben gazdag növénytársítások, két tó és patak biztosít nyugalmat, melyet épített pihenőhelyekről csodálhatunk meg. Karbantartott, automata öntözőrendszerrel ellátott. A ház a kertbe simul, minden ablakából élvezhető a tökéletes, intim tér. Barátságos ház, melyhez 27 m2-es tároló és 6 m2-es borospince is tartozik. Az utcafronton önálló épületű garázs van.
Csodálatos kert, hangulatos, jól bútorozható terek. A telek beépítettsége 6,8%, így bátran bővíthető. A földszinten egy kertre néző konyha-étkező, illetve a nappali, melyhez egy fedett terasz kapcsolódik. A világos fürdőszobában épített zuhanyzó található. Az emeleten egyterű, panorámás helyiség, mely hálószobának, dolgozónak, vendégszobának is alkalmas. A környék rendezett, kertvárosi jellegű. Hangulatos utcák, kellemes levegő, a kék túra útvonala mellett. A közelben található élelmiszerbolt, gyógyszertár és a vasútállomás is pár perc.

  • komfortos
  • gáz (cirko)
  • keleti tájolás
  • Tulajdonostól
  • Épület szint: 1. emelet
  • parkolás garázs
Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2018