29,8 - 53,4 MFt
  • 16 fotó
  • Térkép
29,8 - 53,4 MFt
+3670621 4651
Szabó Eszter LGT Magdolna
Telefonálok

Magdolna Ház

Budapest, VIII. kerület Magdolna utca 38.

2021.01. átadás
36 / 55 szabad lakás

Az eladó lakópark leírása

95%-OS KÉSZÜLTSÉGI ÁLLAPOT, LAKÁSAINK RUGALMASAN MEGTEKINTHETŐK!

Modern, környezetbarát, alacsony fenntartású ingatlanok közvetlenül a beruházótól előértékesítési áron, 2021. januári átadással, már 687 ezres négyzetméterártól!

Cégünk legújabb, magas minőségű lakóépület-fejlesztése a Magdolna Ház, a VIII. kerület gyorsan fejlődő negyedében, a Magdolna utca 38. szám alatt található. Az épület tervezésénél fő szempont volt, hogy JÓ ELOSZTÁSÚ, VILÁGOS belső terek jöjjenek létre, ezáltal modern lakóterek valósulhassanak meg, a mai elvárásoknak maximálisan eleget téve.

Társaságunk, a Wesselton Kft. egy magyar tulajdonú, biztos tőkeháttérrel rendelkező, ingatlanok fejlesztésére specializálódott cég. Vezetői 1999. óta jelen vannak az ingatlanpiacon, ez idő alatt több, mint 850 lakás átadására került sor Budapesten és Ausztriában egyaránt.

A társasházban különböző méretű, elosztású, 40m2-től induló, 2-5 szobás, világos, erkélyes lakások kapnak helyet, melyekhez pinceszinten autóbeálló is tartozik. Ezek 4.000.000 Ft-ért opcionálisan megvásárolhatók.

Az épület tervezésekor legfontosabb célkitűzésünk az volt, hogy alacsony fenntartási költségű, élhető lakásokat alakítsunk ki elérhető áron.

A beruházás a Lujza utca és a Magdolna utca sarkán, a Teleki térnél található, számos tömegközlekedési eszköz közvetlen közelében. Az M2-es és az M4-es metróvonalak 10 perc sétatávolságon belül elérhetők, a belvárosba tartó 99-es buszjárat megállója is csak néhány méter. Az utca végén elhelyezkedő Teleki téri Piac széles kínálata megkönnyíti a mindennapos bevásárlást. Pár lépésre benzinkút, patika, orvosi rendelő, éjjel-nappal nyitva tartó kisboltok, éttermek és kávézók.

Minden korosztály számára jó választás, akár diákoknak, a közelben lévő oktatási intézmények miatt, a belvárosi nyüzsgést kedvelőknek, családosoknak és befektetőknek is, hiszen ezen a környéken értéknövekedéssel a következő években garantáltan számolhatnak.

Egyetemek a közelben:

- Óbudai Egyetem- Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar
- Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar
- Óbudai Egyetem- Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar
- Semmelweis Egyetem
- Eötvös Loránd Tudományegyetem
- Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai és Bionikai Kar

Egy épület felépítése az üres telektől indulva hosszú folyamat. A tervezői és kivitelezői munka sok munkatársunk több éves szakmai tapasztalatán alapul, ezáltal jól átgondolt, minőségi eredmény születik. A ház - központi megoldásainak köszönhetően - energiatakarékosan és környezettudatosan üzemel, mely a maximális komfortot költségtakarékosan biztosítja lakóinak. Az életterek kialakítása a magas minőség és a tudatosság jegyében történt. Az átgondolt és körültekintő tervezésnek köszönhetően a lakások nagy üvegfelületekkel és háromrétegű nyílászárókkal rendelkeznek.

A társasház és a lakások számos előnye ellenére a Magdolna Ház árai a legkedvezőbbek a környéken.

Műszaki átadás: 2021. január

További információért hívja bizalommal értékesítési kollégánkat!

  • házközponti egyedi méréssel
  • Energiatanúsítvány: AA

Parkolás

teremgarázs beálló
15db szabad hely
4 000 000 Ft

Zöld jellemzők

  • Szelektív hulladékgyűjtés
  • Egyéni fogyasztásmérők
  • Energiahatékony fényforrások

Műszaki jellemzők

  • Hőszivattyú
  • Háromrétegű üvegezés
  • Szellőztető rendszer

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021