89 - 139 MFt
 • 9 fotó
 • Térkép
89 - 139 MFt
+3620525 2404
Paczolay Zoltán Héthalom Panoráma
Telefonálok

Hirdetés

Héthalom Panoráma

Budapest, III. kerület Héthalom utca 14.

2020.05. átadás
3 / 5 szabad lakás

Az eladó lakópark leírása

ÖRÖKPANORÁMÁS KERTKAPCSOLATOS LAKÁSOK ARANYHEGYEN

Óbuda kertvárosi részén, a Római Part közelében prémium villalakások kulcsrakészen eladók közvetlenül a beruházótól.


1. ADOTTSÁGOK

A Héthalom Panoráma déli fekvésű lejtőn helyezkedik el, így reggeltől estig élvezhetjük a napfény jótékony hatásait. Páratlan örökpanoráma nyílik a Hármashatár-hegy irányába, melyet nap mint nap csodálhatunk a privát teraszunkról.

A lakásokhoz kizárólagos használatú saját kertrész tartozik, hogy a szabadban élvezhessük a zöldövezet előnyeit. Ideális azok számára, akik szeretnek a kertben is időt tölteni, legyen szó grillpartyról, családi összejövetelről, vagy egy nyáresti vacsoráról. Gyermekeink itt biztonságban kiélhetik örök kalandvágyukat.


2. ELHELYEZKEDÉS

A Héthalom Panoráma Budán épül, csendes, kertvárosi zöldövezetben. Aranyhegy lejtői tökéletes otthont jelentenek azok számára, akik természetközelben szeretnék élni mindennapjaikat, elérhető közelségben maradva a belvároshoz.

A békés, nyugodt környezet tökéletes életteret biztosít családosok, és a város zajától távol maradni vágyóknak egyaránt. Legyen szó kutyasétáltatásról, játszótéri vagy szabadidős időtöltésről, itt mindenki egyaránt részesül a friss levegőből, budai panorámából.

A szabadidős sportok szerelmeseinek a lehető legjobb választás, hiszen a közelben található Római parton számtalan lehetőség nyílik a kikapcsolódásra. A kirándulás és bicikli túrázás mellett akár evezhetünk a Dunán, teniszezhetünk az akadémián, vagy lovagolhatunk a szomszédos Aranypatkó lovardában.

A közelben megtalálható iskola, óvoda, park, játszótér, bevásárlási lehetőségek.
Belváros az Árpád hídon keresztül autóval, busszal, HÉV-vel könnyedén megközelíthető.


3. FONTOS TUDNIVALÓK

A Héthalom Panoráma a budapesti D55 építésziroda által tervezett kortárs épület, modern, letisztult formavilággal, amely illeszkedik a környék prémium színvonalához. Már a tervezés során nagy gondot fordítottunk arra, hogy olyan otthonokat teremtsünk, melyekbe mi magunk is szívesen beköltöznénk.

A lakásokat megbízható, magas minőségű referenciákkal rendelkező generálkivitelező csapatunkkal építjük. Kiemelt fontosságú számunkra, hogy a magas szintű műszaki tartalom mellett a kivitelezés minősége is tökéletes és elsőosztályú legyen.

Ügyfeleink nyugalma elsődleges számunkra, ezért a lakásokra generálkivitelezői garancia érvényes. Aki nálunk vásárol nem csak otthonát találja meg ebben az ingatlanban, hanem hosszútávú értékálló befektetéssel is gazdagodik.

A vételár kulcsrakész árat jelent, azonban a kulcsok átadása után is állunk rendelkezésre bármilyen kérés esetén, legyen szó műszaki, tervezői, vagy egyéb kérdésről. CSOK igényelhető.

Az ingatlan rendezett jogi háttérrel, Társasházi Alapító Okirattal rendelkezik.
Minden lakáshoz jogilag is leválasztott kizárólagos használatú kertrész tartozik.

A pinceszinten minden lakáshoz saját használatú, porszáraz tároló tartozik, amely benne van a vételárban. Teremgarázsban 6 parkolóhely található, melyek megvásárolhatók 5M Ft/db áron.

Belsőépítész által tervezett berendezési terv rendelkezésre áll, mely tovább tervezhető, egyedi igyének szerint pontosítható.

Az építés már folyamatban van, így a lakások megtekinthetők a helyszínen is. Várjuk hívását időpont egyeztetéssel, vagy bármilyen felmerülő kérdéssel kapcsolatban!

 • egyéb fűtés
 • Energiatanúsítvány: A+

Parkolás

teremgarázs beálló
6db szabad hely
5 000 000 Ft

Zöld jellemzők

 • Extra hőszigetelés
 • Egyéni fogyasztásmérők
 • Napelem
 • Zöldtető

Műszaki jellemzők

 • Árnyékolók
 • Napenergia-hasznosítás
 • Hőszivattyú
 • Háromrétegű üvegezés

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020