Ár nincs megadva
  • 5 fotó
  • Térkép
Ár nincs megadva
+36 1 270 1111
Reax Invest Zrt.
Telefonálok

Egressy Liget

Budapest, XIV. kerület Ilka utca 3.

2021.02. átadás
7 / 38 szabad lakás

Az eladó lakópark leírása

MOST 10% KEDVEZMÉNNYEL! ( A feltüntetett árak már tartalmazzák a kedvezményt! )

 Zugló frekventált részén Istvánmezőn, a Stefánia út szomszédságában új építésű exkluzív társasházi lakások eladók. A projekt tervezésénél elsődleges szempont volt, hogy a társasház mind külső megjelenésében, mind kialakításában, felszereltségében, mind a felhasznált anyagok tekintetében az exkluzív és 21. századi igényeket is kielégítse. A hő és hangszigetelés is első osztályú anyagokból került kiválasztásra.
A lakások belső kialakításánál lehetőséget nyújtunk a beépítendő alapanyagok kiválasztására, esetleges műszaki módosításokra.
A projekt elhelyezkedése kiváló, csendes utcában található, nagykövetségek és a Puskás Ferenc Stadion szomszédságában, a Városligettől egy rövid sétányira.
A telek kiválasztásakor fontos szempont volt a Belváros közelsége, tömegközlekedéssel 10-12 perc alatt elérhető a Blaha Lujza tér. Gyalogosan 3-4 perc a Hungária körút, ami közlekedési szempontból meghatározó fontosságú. Pár perc sétányira található a Stadionok metróállomás. A Thököly útról a 7-es busz vonalán pár perc alatt elérhető a Keleti pályaudvar és a belváros is.
A közelben található számos üzlet, iskola, posta, bankfiók és pár perc utazással elérhetjük az Árkád, IKEA, Sugár vagy az Aréna Pláza bevásárlóközpontokat is.

  • házközponti

Hirdetés

Parkolás

teremgarázs beálló
Nincs megadva

Műszaki jellemzők

  • Árnyékolók

Környék bemutatása

© 2022