27,5 - 79,9 MFt
  • 5 fotó
  • Térkép
27,5 - 79,9 MFt
+3670709 8326
Kovács Balázs BB. 20. Ingatlanfejlesztő
Telefonálok

Hirdetés

Edison Villa

Fonyód, Bartók Béla utca 20.

2020.09. átadás
25 / 54 szabad lakás

Az eladó lakópark leírása

A nyár végétől fokozatosan adjuk át a lakásainkat. Az itt fellelt lakás csak egy példa az épületben elérhető lakásaink közül. Kérem látogassanak el weboldalunkra, vagy kövessenek minket a Facebook oldalunkon a legfrissebb hírekért, illetve fotókért a kivitelezésről.

Miért éppen a Fonyódi Villasor?
Az épület lokációja nem csak balatoni de országos viszonylatban is egyedülálló, hiszen századfordulós épületek között, egy nemzeti park közvetlen szomszédsága adta csend és nyugalommal övezve helyezkedik el. A panorámájáról ismert Szaplonczay sétány a bejáratunk előtt halad el, mindemellett a Balaton-part is csak 5-6 perc gyalog. Amennyiben a Balaton helyett inkább gyógyvizes strandra vágyik, Csiszta Fürdő 13 perc autóval, de Közép-Európa legnagyobb meleg vizű tava a hévízi gyógyfürdő is csak 30 perc.

Miért az Edison Villa?
A kivitelezés során saját szempontjainkat szem előtt tartva az épületet úgy terveztük meg, hogy egész éves lakhatásra is alkalmas legyen. Ez, a megfelelő építőanyagok és szigeteléstechnika felhasználásán túl azt is jelenti, hogy minőségi anyagokat építünk be, mint például a 3 rétegű alumínium nyílászárók, GROHE szaniterek, Gewiss elektromos-, valamint Philips világítástechnikai rendszerek. Elérhető áron kínálunk a lakásainkhoz SMART HOME rendszert, amivel okostelefonról vezérelheti a hűtés/fűtésen túl akár a bejárati ajtó nyitását, a redőnyök mozgását, IP kamerát, a füstérzékelőt, sorolhatnánk.
A lakásokhoz külön vásárolható:
Teremgarázs: 2,8 M Ft
Felszíni beálló: 1,4 M Ft
Tároló: 600 e Ft

Befektetésnek is megállja a helyét?
Amennyiben nem kívánja egész évben használni a lakását, igénybe veheti aparthotel szolgáltatásunkat, ami segítséget nyújt a hosszú-, és rövidtávú bérbeadáshoz. Vásárolja meg lakását SMART HOME rendszerrel, és akár a távoli otthona kényelméből intézheti a lakása bérbeadását.

Keresse értékesítőinket és tudjon meg többet leendő nyaralójáról!

  • házközponti

Parkolás

Nincs megadva

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020