29,8 - 56,7 MFt
  • 11 fotó
  • Térkép
29,8 - 56,7 MFt
+3670953 9255
Kruppai Ágnes OTP INGATLAN ZRT.OTP INGATLAN ZRT.
Telefonálok

Lelle Resort

Balatonlelle, Honvéd utca 70.

2018.12. átadás
60 / 151 szabad lakás

Az eladó lakópark leírása

Az OTP Ingatlan Zrt. a Lelle Resort beruházása keretében egy több mint egy hektár területű vízparti telken, négy - környezetbe illeszkedő - épületből álló, 151 lakásos lakóparkot valósít meg, modern műszaki megoldások alkalmazásával.
A tervezés során a korábbi Balaton parti fejlesztések alatt összegyűlt tapasztalatok felhasználásával fokozott figyelmet kapott a kellemesen élhető környezet kialakítása, a balatoni panoráma minél teljesebb biztosítása, a különböző vásárlói igényekre való tekintettel pedig a változatos lakásválaszték kialakítása.
Az épületekben a 44 m2-es másfél szobástól a 90 m2-es 4 szobásig többféle lakástípus megtalálható. Minden lakás Balatoni kilátással rendelkezik, kényelmes erkéllyel kerül megépítésre.
A lakóparkban többféle parkolási lehetőség közül lehet választani: a pinceszinten egy 67 férőhelyes teremgarázs, a földszinten 39 gépkocsi tárolására alkalmas fedett parkoló, valamint 45 gépkocsi számára felszíni parkolóhely épül.
A lakók kényelmét szolgálja majd az a 101 db tároló, amely a teremgarázs szintjén épül meg.
Az OTP Ingatlan Zrt. a hazai ingatlanpiac egyedülállóan megbízható, biztos hátterű ingatlanfejlesztője. A szakmai felkészültség és erős pénzügyi háttér egyszerre garantálja a projekt minőségét, és a szavatosság biztonságát.
Válassza a megbízhatóságot és a minőséget, jöjjön el személyesen is és válasszon kiváló adottságú lakásaink közül!
A hirdetésben közölt adatok tájékoztató jellegűek. Látogasson el weboldalunkra, vagy keresse értékesítőnket!

Parkolás

teremgarázs beálló
100db szabad hely
2 100 000 Ft

Műszaki jellemzők

  • Árnyékolók
hirdetés

Környék bemutatása

© 2018