50,3 MFt
  • 10 fotó
  • Térkép
50,3 MFt
+3620500 0555
Mester-Építő Kft. Mester-Építő
Telefonálok

Dália Udvar

Budapest, XIII. kerület Csata utca 30.

2019.01. átadás
1 / 33 szabad lakás

Az eladó lakópark leírása

A XIII. kerületben most induló társasházunk a Csata utca 30. szám alatt található. Társasházunk kiváló választás mindenkinek, aki szeretne csendes, nyugodt környezetben, mégis közel a város szívéhez, kis lakószámú társasházban élni.
A környezet:
A telek a XIII. kerület Csata u 30. szám alatt fekszik, Angyalföld frekventált pontján, a Béke tér közelében. A központi fekvés és a remek közlekedés ellenére csendes, családias környezetben található.
Nagy előnye, hogy gépkocsival és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthető helyen van. A gyalog 2 percre lévő Béke téren a 14-es villamosra, valamint a 32-es és 105-ös buszokra lehet felszállni, de 5 perc sétával az 1-es villamost is könnyedén elérjük, amely szinte keresztül szeli a várost.
Néhány percnyi távolságra találjuk a Polgármesteri Hivatalt, a Honvéd Kórházat, a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, bölcsődét, óvodát, iskolát, piacot, egészségügy intézményt, Lidl-t, Rossmann-t és számos más szolgáltatót, amely nagyon megkönnyíti a napi ügyintézést. A kikapcsolódást pedig a közeli Városliget, Állatkert, Margit-sziget, Palatinus Strand, József Attila színház, Széchenyi Fürdő, plázák (Westend, Duna Plaza), fitnesz termek szolgálják.
A társasház:
A 33 lakásos társasház földszint + 5 emelet magas lesz, a lakások mérete 35-98 nm között változik. Az épület megtervezésénél gondoltunk az élhető környezet kialakítására mind a terek funkcionalitásánál, mind a benapozottság tekintetében. A telek DK-i, a lakások nagy része DK–DNY-i tájolású, így mindenki megtalálja a maga számára ideális fekvésű ingatlant.
A pinceszinti teremgarázsban 36 darab gépkocsi beálló a lakók kényelmes parkolását, az ide való lehajtást pedig a telek bal oldali oldalhatára mentén megépítendő szabályos lehajtó rámpa szolgálja.
A 942 nm-es telken az utcától elzártan, hangulatos belső kertet alakítunk ki, ahol az ott lakók kedvükre élvezhetik szabadidejüket.

  • új építésű
  • házközponti egyedi méréssel
hirdetés

Környék bemutatása

© 2019