30,5 - 190 MFt
  • 7 fotó
  • Térkép
30,5 - 190 MFt
+36 1 408 8660
Lisztmaier Tamás Pont Jó Ingatlan

Érdeklődj most és nyerj egy 50 000 Ft értékű KIKA vásárlási utalványt!

Telefonálok

Baross Társasház

Budapest, VIII. kerület cím nincs megadva

2020.08. átadás
20 / 44 szabad lakás

Az eladó lakópark leírása

Baross társasház a belváros szívében, a folyamatosan megújuló és egyre nagyobb presztízsű VIII. kerületben, rendezett környezetben, a Corvin negyed szélén kínál magas műszaki színvonalú lakásokat a belvárosi pezsgés szerelmeseinek.

44 változatos alaprajzú lakás a Baross utcában, parkosított kerttel. A változatos alaprajzú 1, 2, 3 és 4 szobás lakások között megtalálhatják új otthonukat az első lakásukat kereső fiatalok, a kiváló oktatási intézmények közelségét preferáló családok, és azok is, akik az ingatlanvásárlással magas hozamot biztosító befektetést keresnek.

A magas színvonalú, modern hőszivattyús fűtés- és hűtésrendszerrel, valamint igényes gépészettel felszerelt lakások minden mai elvárásnak megfelelnek.

A lakások mellé a pinceszinten elhelyezkedő garázshely és tároló is vásárolható.

Nagyszerűek a közlekedési lehetőségek, pár perc sétával 2 metróvonal, valamint a 4-6 villamos is elérhető, a háztól néhány méterre van a 9-es és 909-es buszok, valamint 83-as trolimegállója.

A ház közvetlen környezetében óvodák és iskolák, üzletek, éttermek és kávézók is megtalálhatók.

Mindössze néhány perc sétára elérhető több neves egyetemi kar, valamint a Nokia új irodaháza, így a lakások bármikor könnyedén, jó áron kiadhatóak. A közeli Corvin sétányon éttermek, fitneszterem, bevásárlóközpont és mozi is várja.

A kerületben épült ki – és folyamatosan bővül- az ország legnagyobb és legmodernebb térfigyelő kamerahálózata, a ház közvetlen közelében is több kamera vigyázza a lakók biztonságát.

  • egyéb fűtés
  • Energiatanúsítvány: A

Parkolás

teremgarázs beálló
Nincs megadva

Műszaki jellemzők

  • Hőszivattyú
  • Háromrétegű üvegezés

Környék bemutatása

© 2019