Ár nincs megadva
  • 4 fotó
  • Térkép
Ár nincs megadva
+3620520 8758
Kékesi Ildikó ARB Sales
Telefonálok

Allure Residence Budapest

Budapest, IX. kerület Vágóhíd utca 3.

2018.01. átadás
459 / 534 szabad lakás

Az eladó lakópark leírása

Az Allure Residence Budapest 520 új, napfényes, otthonos lakást kínál egy sarokra a Duna-parttól a Művészetek Palotájától (MÜPA) és a Nemzeti Színháztól. 2018. első negyedévében átadásra kerülő lakóparkban 37-90 m2-es lakásokból választhat. Az Ön kényelmét szolgálja a mélygarázs, az új üzlethelyiségek és a tágas közösségi terek.

A lakások értékesítését megkezdtük! Tekintse meg kínálatunkat, és válassza ki új otthonát még ma. Elsőnek lenni kiváló érzés! Tájékozódjon kiadványainkból, személyesen az értékesítő irodánkban, weboldalunkon, vagy Facebook oldalunkon ahol folyamatosan nyomon követheti az Allure Residence Budapest kivitelezését.

Elhelyezkedés:
A lakópark elhelyezkedésének egyik legfőbb előnye a környék kiváló infrastruktúrája. A rohamosan fejlődő IX. kerületben számtalan kulturális intézmény, üzlet, bevásárlóközpont, ideális sportolási helyszín található. A közelben található a 2-es, 24-es, 51-es villamosok, valamint a 23-as, 54-es és 55-ös buszok megállója. A belváros néhány perc alatt könnyedén elérhető autóval, tömegközlekedéssel, vagy akár gyalog.

A lakópark frekventált helyen, a Duna-parttól és a Művészetek Palotájától egy sarokra épül. A nyugati tájolású lakások Vágóhíd utcára néznek, a teraszukból látható a MÜPA és a Nemzeti Színház is. A keleti tájolású lakások a 0-24 órás portaszolgálattal őrzött, zárt belső kertre néznek.

  • új építésű
  • távfűtés egyedi méréssel
  • Energiatanúsítvány: AA++

Parkolás

teremgarázs beálló
Nincs megadva
hirdetés

Környék bemutatása

© 2019