Eladó lakás, Eger a Remenyik Zsigmond utcában 15-ben, 1+2 szobásEladó lakás, Eger a Remenyik Zsigmond utcában 15-ben, 1+2 szobásEladó lakás, Eger a Remenyik Zsigmond utcában 15-ben, 1+2 szobásEladó lakás, Eger a Remenyik Zsigmond utcában 15-ben, 1+2 szobásEladó lakás, Eger a Remenyik Zsigmond utcában 15-ben, 1+2 szobásEladó lakás, Eger a Remenyik Zsigmond utcában 15-ben, 1+2 szobásEladó lakás, Eger a Remenyik Zsigmond utcában 15-ben, 1+2 szobásEladó lakás, Eger a Remenyik Zsigmond utcában 15-ben, 1+2 szobásEladó lakás, Eger a Remenyik Zsigmond utcában 15-ben, 1+2 szobásEladó lakás, Eger a Remenyik Zsigmond utcában 15-ben, 1+2 szobás
Eladó lakás, Eger a Remenyik Zsigmond utcában 15-ben, 1+2 szobás
25 400 000 Ft246,6 E Ft/m2
 • 10 fotó
 • Térkép
Eladó lakás, Eger a Remenyik Zsigmond utcában 15-ben, 1+2 szobás
Eladó lakás, Eger a Remenyik Zsigmond utcában 15-ben, 1+2 szobás
25,4 M Ft
246,6 E Ft/m2
 • 10 fotó
 • Térkép
MagánszemélyPesti Attila
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Eladó lakás, Eger a Remenyik Zsigmond utcában 15-ben, 1+2 szobás

103 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Egerben, a Remenyik Zsigmond utcában eladó egy IV. emeleti, belső kétszintes, részben tetőtéri, átgondolt kialakítású, rengeteg tároló hellyel ellátott, nagyon alacsony költségű, világos, erkélyes lakás.

A ház 1973-ban épült, lapos tetős kialakítással. A sátortetős ráépítés 2004-ben készült el. Ezzel egyidejűleg az épület teljes homlokzata felújításra került.

A lakás teljes alapterülete 103 m2, melyből az erkély 5 m2 –t tesz ki. A lakás hasznos területe (az 1.9m feletti területtel számolva) 76 m2.
Az alsó szint 52 m2 (+5 m2 erkély), a felső 46 m2.
A belmagasság az alsó szinten 2.7 m, a felső szinten 2.6 m.

A lakás függőleges falai hőszigetelt, dupla üvegezésű, műanyag nyílászárókkal felszereltek. A tetősík ablakok fenyőből készült, dupla üvegezésű Velux termékek. Belső lépcsője acél vázszerkezetre szerelt tömör bükkfa.
Fűtési rendszer: egyedi központi fűtés radiátorokkal, Vaillant kondenzációs gázkazánról, mely a fűtést és a meleg vizet is szolgáltatja.

Tájolása K-Ny-i, így reggelente – évszaktól függetlenül – mindkét fürdő és a konyha, továbbá az étkező kap kellő világosságot. A hálószobák, a nappali és az erkély a nyugati oldalon helyezkednek el.

Alsó szint:
- előtér/közlekedő (kerámia)
- kamra (kerámia)
- WC-zuhanyzó (kerámia 2.1 m magasságig)
- konyha (kerámia)
- étkező (tölgyfa padlóburkolat)
- nappali (tölgyfa padlóburkolat)
- erkély (kerámia)

Felső szint:
- közlekedő (laminált parketta)
- fürdőszoba (WC, zuhanyzó, kád) (kerámia)
- hálószoba (laminált parketta)
- hálószoba (laminált parketta)

Mindkét szinten igényes, minőségi burkolatok a fürdőkben és a konyhában egyaránt. Kludi csaptelepek, falba rejtett Geberit öblítőtartály.
A nappali / étkező tölgyfaparkettás, a felső szinten laminált parketta bükk mintázattal.

Az átgondolt tervezésnek köszönhetően számos beépített, tárolásra alkalmas hellyel rendelkezik, elrejtve ezzel a kémények nagy részét, s kihasználva olyan tereket, melyek másra nem alkalmasok. Az egyedileg készített, beépített bútorok szintén a vételár részét képezik (előszoba bútor, konyhabútor - megegyezés szerinti gépekkel -, lépcső alatti tárolórendszer, hálószobák beépített szekrényei, tetőtéri tárolórendszer).

A lakás közös ktg-e havi 3.500 Ft, plusz a felújítási alap, mely havi 2.250 Ft. A gáz-, víz- és áram-fogyasztás egyedi mérőórák által mérve. A hatékony fűtési rendszernek és a megfelelő szigetelésnek köszönhetően a rezsi költségek hosszútávon is egyszerűen alacsonyan tarthatók. A lakóközösség közös ingatlan felelősségbiztosítással rendelkezik, ennek éves díja jelenleg 10.400 Ft.

A Remenyik Zsigmond út – s maga a lakás egyaránt – elérhetőség és megközelíthetőség szempontjából ideális elhelyezkedéssel bír. Ugyanakkor roppant csendes, zöldövezetben, rengeteg fával határolt területen fekszik, mely magában foglalja a város egyik legjobb óvodáját is. Az épület előtt közvetlenül ingyenes parkolási lehetőség. A belváros gyalog alig 10 perc kényelmes séta, SPAR szintén 10 percen belül. Az Érsekkert 5 perc alatt elérhető. Iskola, bölcsőde, további óvoda, buszállomás, éjjel-nappal nyitva tartó üzlet szintúgy 5 percen belül.

Az ingatlan ára irányár.
mutass többetmutass kevesebbet

 • CSOK igényelhető
 • összkomfortos
 • gáz (cirko)
 • Tulajdonostól
 • Épület emelet: 4.
 • Épület szint: 4
 • erkély: 5 m2
 • Rezsi: 20 000 Ft/hó
 • parkolás utcán, közterületen

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018