Budapest, V. kerület József Attila utca
159 900 000 Ft2,1 M Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Budapest, V. kerület József Attila utca
Budapest, V. kerület József Attila utca
+36 70 638 5267
IngatlanreferensGálné Keul Edit
hirdetés

Eladó lakás

Budapest, V. kerület József Attila utca

75 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
gáz (cirko) fűtéssel

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

LUXUS, NÍVÓ, HILD TÉR

V. 2017 év végi befejezéssel eladó egy bruttó 110 nm-es, belső két szintes, luxus szinten kivitelezett polgári házban lévő lakás.
A teljes átalakítás során az alaprajz új, modern igényeket kielégítő elvárások szerint kialakított, a társalgás centrumát képező nappali megnövelésével és egyben a konyha összevonásával készült, míg a belső udvarra néző hálószoba csendes, pihentető éjszakákat biztosít. A földszinti 2 gardrób tehermentesíti a lakást a túlbútorozástól, a fő helyiségek térhatásának megtartásával.
Az ingatlan eredeti belmagassága 4,54 m, ami a tervezés során óriási lehetőséget kínált az eredeti, hosszú ablakokkal együtt a megfelelő berendezési és felszerelési tárgyak kiválasztásában. Az elképzelés megvalósult, tágas, napfényes, impozáns, modern amerikai konyhás nappalivá változott.
A felső szinten lévő háló vendégszobának, gyermek esetén szülői hálónak ideális. Természetesen ezen a szinten sem maradt ki a külön fürdő káddal és zuhanykabinnal valamint egy külön wc-vel egyaránt felszerelve.
A látványfotók a végső állapottal megegyező képet nyújtanak, mindenütt a legfelsőbb kategóriából választható burkolatokkal, műszaki berendezésekkel és bútorzattal!
mutass többetmutass kevesebbet

  • felújított
  • Épület emelet: 1.

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2017