Balatonfüred eladó új építésű lakás Garay János utca 10-benBalatonfüred eladó új építésű lakás Garay János utca 10-benBalatonfüred eladó új építésű lakás Garay János utca 10-benBalatonfüred eladó új építésű lakás Garay János utca 10-benBalatonfüred eladó új építésű lakás Garay János utca 10-benBalatonfüred eladó új építésű lakás Garay János utca 10-benBalatonfüred eladó új építésű lakás Garay János utca 10-benBalatonfüred eladó új építésű lakás Garay János utca 10-benBalatonfüred eladó új építésű lakás Garay János utca 10-benBalatonfüred eladó új építésű lakás Garay János utca 10-ben
Balatonfüred eladó új építésű lakás Garay János utca 10-ben
49 000 000 Ft653,3 E Ft/m2
 • 10 fotó
 • Térkép
Balatonfüred eladó új építésű lakás Garay János utca 10-ben
Balatonfüred eladó új építésű lakás Garay János utca 10-ben
49 M Ft
653,3 E Ft/m2
 • 10 fotó
 • Térkép
MagánszemélyFehér Sándor
Telefonálok
hirdetés

Eladó lakás

Balatonfüred eladó új építésű lakás Garay János utca 10-ben

75 m2alapterület
3 szoba
tégla építésű
Új építésű

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Már CSAK 1 LAKÁS MARADT!
Beruházó/tulajdonostól, luxuslakás, csendes utcában, a Balatontól és sétánytól 200 mpéterre, Balatonfüred központi részén.
Balatonfüreden csendes, családias környezetben, 200 méterre a Balatontól, közel a vízparthoz, kikötőkhöz 1209 m2-es telken fekvő, téglaépítésű, teremgarázzsal és tárolóval rendelkező, délkeleti fekvésű örök-panorámás lakások nagy teraszokkal kitűnő minőségben kivitelezett, minden igényt kielégítő, letisztult, exkluzív kialakítású 5 lakásos társasházban eladók.
Utcánk csendes, átmenő forgalom zajától mentes, a sétány és kikötők 3 perc sétával megközelíthetőek.
Az első emeleti lakások örök balatoni panorámával rendelkeznek. Új tulajdonosaik 62m2-107m2-es lakásokból választhatják ki a számukra legmegfelelőbb lakást. Igény szerint a belső válaszfalak módosításával lehetőség nyílik az alaprajzi kialakítás változtatására, akár két lakás összenyitására (az így kialakult összterület szintenként: 170 m2-es is lehet!)
A társasházat a jól átgondolt funkcionalitás mellett a letisztult” minimal” stílusú formavilág, a nagyméretű üvegfelületek, a maximális komfortérzet, és nem utolsó sorban a hivalkodástól mentes, mértéktartó luxus jellemzi.
Smart home rendszerű intelligens ház egyszerűsíti az életet az otthonában időt, energiát és pénzt takarít meg Önnek!
Az igazi okos-otthonok nem csak távolról vezérelhetőek, de az ingatlan a maximális energiamegtakarításra, a kényelemre és a biztonságra törekszik!
A fűtésről teljesen automatizált telefon ill. smart-pad vezérlésű levegő hőszivattyús fal/mennyezet/padló hűtés- fűtés gondoskodik.
Az épület belső kidolgozását leginkább a részletgazdagság, az elegancia teszi teljessé. A tulajdonosok külső és belső anyagválasztását leginkább a csúcsminőséggel lehet párhuzamba állítani, megemlítve itt a letisztult „minimal” stílust, a teraszok üvegkorlátait, a rejtett világítású, besüllyesztett mennyezetig mindent.
A leendő lakók kényelmét a „smart-ház”, biztonságát belső/külső kamerarendszer és videó kaputelefon, biztosítja. A nagy ablakfelületek redőnyei szintén elektromosan – igény szerint akár távirányítással(telefonról) is működtethetőek.
A lakások egyedi alaprajzi kialakításúak, tágas terek, nagy panorámás teraszok jellemzik.
A kert gyeptéglás füvesítéssel készült, minimal stílusú, a locsolásról fúrt kút vize gondoskodik.
Mediterrán kerti kiülő létesítése van tervben(opció), melyet a ház 5 lakója közösen tud majd használni. A pinceszinten a lakásokhoz tároló (különböző méretűek), illetve a teremgarázsban parkolóhely vásárolható. Az ingatlan tehermentes, tulajdonviszonyai rendezettek. Átadás : amint az adásvétel megtörtént a vevő választása utá elkezdhető a burkolatok felhelyezése mely kb 3-4 hét.

A fszt/ 1-es lakás: 64,38 m2 (3 szobás)+22m2 terasz /7.45+ 14,5 650.000 Ft/m2 : 49.000.000 ft 2.sz tároló:6.89m2 250.000 FT/m2 1.722.500 ft kültéri beálló 1.000.000 ft 1. sz lakás összesen: 51.722.500 ft
mutass többetmutass kevesebbet

 • CSOK igényelhető
 • luxus
 • geotermikus
 • északkeleti tájolás
 • Tulajdonostól
 • Energiatanúsítvány: A+
 • Épület emelet: földszint
 • Épület szint: 2
 • terasz: 22 m2

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2017